Prijazen Center, prijazni ljudje

sreda, 19. april 2017

Prijazen Center, prijazni ljudje

Kaj vse se lahko zgodi v enem tednu...

Kaj vse se lahko zgodi v enem tednu, kako se lahko vse obrne na glavo, s kakšnimi izzivi se spopademo in kako zelo se lahko spremenijo zunanje temperature v tem kratkem obdobju... 😉… danes sem prispela v Center, ko so dežne kapljice že slabele, bilo pa je mraz, vsega slabih 7 stopinj. Brrr! A sem se kaj hitro spet ogrela. Tokrat je namreč padla odločitev, da na deževen in turoben dan parim obiskovalcem polepšam obisk Centra Vič z darilcem v obliki dežnika. Nič ni bilo treba uganjevati, ne pravilno odgovoriti. Le na pravem mestu ob pravem trenutku je bilo potrebno biti.

CV-deznik11.png#asset:6254:blog

Sprva me je skrbela reakcija ljudi, ki jih bom kar tako ustavila sredi nakupovalnega centra, a je bila moja skrb popolnoma odveč. Nasmehe in prijazne besede so mi podarili še preden sem jaz njim v imenu Centra Vič podarila dežnik. Toplo mi je pri srcu, ko pomislim, kako z lepimi dejanji lahko drug drugemu polepšamo dan! Slike povedo vse.❤

CV-deznik12.png#asset:6255:blog

Nato sem najprej pokukala v trgovino Kopitarne. Uf, lepo so natikači s črno čipko na zlati osnovi, pa črni ali beli z obrobo iz bleščečih srebrnih kamenčkov…no, brez modnih cvetličnih vzorcev pa tudi v Kopitarni ne gre. Rožice na beli podlagi delujejo še posebej sveže.

Novosti pa so me čakale tudi v Mladinski knjigi. Čisto takoj se zapičim v vintage pripomočke za peko. Nadvse simpatične in seveda nepogrešljive pri peki so merice različnih velikosti, napravice za posipanje sladkorja v prahu, kuhalnice itn.

1492540613214.jpg#asset:6253:blog

Novost pa je tudi kotiček na temo »Gremo na sonce, gremo na zrak, gremo se igrat!« Tu boste našli cel kup iger, ki bodo zvabile ven prav vse, tako tiste mlajše kot starejše. Krasna ideja za darilo še posebej v časih, ko se vsi preveč »družimo« z računalniki in mobilnimi telefoni.

1492540322576.jpg#asset:6252:blog

Morda nas trenutno vreme še ne vabi ven, a sonce bo prav kmalu ogrelo zrak. Mi pa se tako ali tako vedno in v vsakem vremenu lahko grejemo z nasmehi, s prijaznimi besedami, z objemi, s stiski rok… 😊