Praznična sreda

sreda, 8. februar 2017

Praznična sreda

Že druga sreda v februarju je tu!

Že druga sreda v februarju je tu! V bitki s časom pač ne moremo zmagati, ga pa lahko polepšamo in oplemenitimo.

Zares hitro boste morali v Hervis, če želite ujeti popuste, ki trgovino dobesedno preplavljajo. A brez skrbi, izza vogala že kukajo nove kolekcije. In novosti prihajajo ali pa so že prispele v vse trgovine. Vse dišijo po pomladi, zato srčno upam, da bo pust dobro opravil svojo nalogo in čimprej pregnal zimo.

Novosti pa niso preplavile le trgovine z oblačili, temveč tudi trgovino Spar. Najbrž ste že zasledili televizijsko reklamo za novo linijo Sparovih izdelkov Veganz. No, jaz sem jo seveda poiskala v Centru Vič. Linija ponuja široko paleto različnih izdelkov. Meni se je tokrat zaluštalo nekaj sladkega…in, ker imam od nekdaj rada žele bonbone, sem posegla po takih veganskih, ki so odličnega okusa!

1486474976111.jpg#asset:6006:blog

Linija Veggie je že dobro utečena in poznana, njihovi namazi pa so več kot odlični. Tokrat sem vzela zelenjavnega s korenčkom, ki ga rada namažem na pravi koroški rženi kruh, zraven še kakšno kislo kumarico…mhm, kako je to dobro.

Mladinska knjiga pa je spet založena z novostjo, ki jo enostavno ne morete spregledati. Okrasne, dišeče sveče WoodWick različnih vonjev, velikosti in oblik. Sama rada prižgem dišeče svečke, ko pade mrak. Ponavadi imam čajne svečke, tokrat je na preizkušnji malo večja sveča WoodWick, ki bo menda opravila kar 400 »delovnih ur«.

1486403724504.jpg#asset:6004:blog

Najpomembneje pa je, da bodo te urice omamno dišeče. Sveča zares dodobra napolni vsak kotiček stanovanja, kar čajni svečki pač ne more uspeti. Če pa tudi vi doma nimate kamina, pogrešate pa zvok prasketanja ognja, so te sveče zadetek v polno. Poleg tega, da imajo dolgi rok gorenja in omamen vonj, imajo tudi poseben stenj, ki ob gorenju prasketa kot drva na ognju.

Ne verjamete? Probajte, ne bo vam žal. Prižgite svečo WoodWick, vzemite v roke knjigo, na današnji dan je to lahko tudi Prešernova poezija, se udobno zleknite v naslonjač in uživajte!!!