Pod vtisom košarke

sreda, 20. september 2017

Pod vtisom košarke

Za nami je nora nedelja…

Za nami je nora nedelja…veselje, navdih, solze sreče in ponos, s katerim so nas dodobra povezali naši borbeni in srčni košarkarski junaki, odmeva še danes. In pod vtisom izjemnega uspeha naše ekipe, sem se odpravila v Center Vič.

H košarkarskim žogam me je vleklo kar samo od sebe. 😉 V Hervisu jih imajo seveda precej, prav tako superg za košarko…tudi takih za najmlajše. Naši košarkarji so zagotovo navdušili številne mlade, ki bodo želeli stopiti v košarkarske športne copate. 😊

156-4.jpg#asset:7080:blog
Košarkarske žoge so na voljo tudi v Interspar megamarketu, košarkarske superge pa seveda v Tomas sportu. Tudi novi modeli so prispeli.

No, v Tomas sportu pa je že na voljo novo čistilo za superge, ki ga lahko uporabljamo za vse materiale. »Čistilni trojček« iz znamke Sneaky clean sestavljajo: sneaky wipes (čistilni robčki-v torbici jih imamo lahko punce, ki rade nosimo superge, stalno pri roki), sneaky clean (pena za čiščenje), ter sneaky spray (ki ščiti superge pred dežjem in umazanijo). Deluje!

tomas-sport-blog.png#asset:7081:blog
V Mladinski knjigi vedno poskrbijo za kako ugodno ponudbo. Tokrat vam ob nakupu otroških knjig v vrednosti nad 20 EUR podarijo pobarvanko Muce copatarice.

muca-copatarica.png#asset:7082:blog
Ustavim se še pri kotičku »Naj lepi spomini ostanejo za vedno«, kjer so svoj prostor našli različni foto albumi. Smo že malo pozabili nanje, kajne? Zdaj za slikami brskamo po računalniku, v resnici pa je lepo vzeti v roke album fotk, se potopiti v preteklost ter podoživljati različne zgodbe, ki so nas tako ali drugače zaznamovale.

156-5.jpg#asset:7083:blog
Pomislim spet na slovensko košarkarsko zgodbo, ki jo je ekipa začela pisati že veliko prej, najlepši zaključek pa je doživela minulo nedeljo. To je bila pravzaprav zgodba z močnim sporočilom.

V uspešnih zgodbah se prepletajo talent, znanje, trdo delo, izkušnje, volja…najuspešnejše in najbolj navdihujoče pa odlikujejo še srčnost in prijateljstvo. ❤️❤️❤️