Zadel me je…fuzbal

sreda, 25. maj 2016

Zadel me je…fuzbal

V zadnjem mesecu dni so me nogometne informacije dosegle večkrat kot kdajkoli prej.

V zadnjem mesecu dni so me nogometne informacije dosegle večkrat kot kdajkoli prej. Na moje veliko razočaranje tudi nekatere take, ki s športom nimajo in ne bi smele imeti prav nobene veze. Tiste lepše pa so nakazovale na to, da ljubljanski klub po 21 letih lahko osvoji naslov prvaka.

No, ta informacija mi je bila všeč, ker sem konec koncev Ljubljančanka, poleg tega pa je moj oče že vsa leta zvesti navijač Olimpije. In hočeš nočeš se hitro navzameš simpatij za klub, ki prihaja iz tvojega mesta. Pravzaprav je tudi mene iskreno veselje mnogih ob osvojitvi naziva prvaka še pred koncem prvenstva prevzelo tako zelo, da sem skoraj sredi noči letela na »pumpo« po vstopnice za zadnjo tekmo Olimpije. Prvič v Stožicah, prvič na nogometni tekmi. JUHUHU! Uživam v trenutkih, ko me zadene en tak vzgib...ko v glavi zasveti žarnica in se na vrat na nos nekaj odločim. Še posebej, če gre za nekaj, kar ni ravno tipično zame in dojemam to kot eno malo pozitivno norost. In se ob tem neizmerno zabavam jaz in moji bližnji tudi. Saj moramo v življenju že tako ali tako stalno nekaj pretehtavati, se na dolgo in široko odločati, tuhtati, gruntati…

Tudi v Centru Vič vam ponujajo v razmislek in odločitev kar nekaj stvari…v okviru akcije »Hervis trener« lahko do 31.5. še glasujete za izbrani nogometni klub. Klub, ki bo dobil največ glasov, bo pridobil sponzorska sredstva v višini kar 3.000 EUR ter trening z Matjažem Kekom. Potem pa morate še razmisliti, kateremu prodajalcu ali prodajalki v Centru Vič boste namenili svoj glas. Kdo je za vas v Centru Vič zvezda? Madonca, jaz sem obdelala že vse trgovine po dolgem in počez in pravzaprav si Center lahko šteje za uspeh, da se enostavno ne bi mogla odločit za eno samo zvezdo. Ker se v Centru Vič trudijo za obiskovalce in kupce, prijaznost in uslužnost pa sta gotovo odlika zaposlenih v Centru.


Ali ste v nabiralnik že dobili letak s kuponi ugodnosti? Jaz sem ga. : ) Kupone lahko porabite vse do konca maja in verjamem, da je med vsemi tudi kakšen prav po vašem okusu, popust pa bo odločitev za nakup gotovo olajšal.

Skratka, maj je bil in bo pester. In, če sem ga sprva označila za mesec ljubezni, porok lahko zdaj k naštetemu, tudi na moje majceno presenečenje, dodam še…"fuzbal" hihi!!!