Predbožični blog

sreda, 21. december 2016

Predbožični blog

»Navada je železna srajca«.

»Navada je železna srajca«. Center Vič ima 3 vhode in na vsaki strani je pred vhodom na voljo veliko število parkirnih mest. A jaz skoraj vedno parkiram na eni in isti strani in »rinem« v Center pri »mojem« vhodu.

No, ta »moj« vhod je nemara tudi glavni vhod, saj se pred njim priložnostno dogaja marsikaj. Suha roba je tu na voljo celo leto, tokrat pa so se ji ob bok postavile prave smrekice. Za vsak prostor…majhne, srednje, velike in vse omamno dišeče.

1482267152003.jpg#asset:5896:blog

V notranjosti Centra kraljujejo umetne božične smrekice, jelke, okrašene v stilu. Zanimivo sem našla v izložbenem oknu trgovine Sanolabor, na katero so obešeni različnimi modeli toplih copat.

Screen-Shot-2016-12-21-at-12.42.32.png#a

Topli copati so v tem času aktualni, pa tudi lepo darilo so. Če dobro pomislim, se v teh noro delovnih dneh veliko pogovarjamo o zdravju, kako se ubraniti pred virusi, bred prehladom, boleznijo, saj bi gotovo vsi radi praznike preživeli v čimboljši formi in zdravi. No, jaz sem tokratni december med drugim oborožena z Imunoglukanom. Pravijo, da dobro učinkuje, jaz pa močno stiskam pesti, da to drži. Poročam po novem letu!

No, kar se smrekic tiče….lepa, snežno bela stoji za okras v cvetličarni Gardenia. Za okras v svojem domu pa lahko v Gardenii izbirate med različnimi prazničnimi aranžmaji.

Screen-Shot-2016-12-21-at-12.43.34.png#a

V Centru sem tudi jaz našla svojo smrekico. Se mi je zazdelo, da tam ni le zato, da privablja poglede obiskovalcev, temveč je kot nalašč za potrebe slikanja, poziranja. No, s »fotelja« novoletne jelke sem imela lep razgled na igralni kotiček, pa tudi na praznične stojnice, kjer lahko še vedno izberete kako lepo darilce.

1482263825139.jpg#asset:5897:blog

Kotiček Loterije Slovenije ne sameva. Tudi jaz včasih vplačam kako kombinacijo, dobitne do zdaj še ne hihihi. Še tisto »ta hitro« srečko, ki prinese kak euro, hitro zamenjam za tako, na kateri piše »ni dobitka«. Nič ne de!

1480970920091.jpg#asset:5895:blog

V mojem srcu tiči veliko »dobitnih srečk in kombinacij«, ki me osrečujejo, božajo, grejejo, tolažijo, nasmejijo, dajejo moč, vlivajo upanje…

Lep in miren božič vam želim!