Ko so na pohodu viroze in maškare...

sreda, 3. februar 2016

Ko so na pohodu viroze in maškare...

Viroze, gripe, prehladi so na višku svojih moči...

Viroze, gripe, prehladi so na višku svojih moči in so na pohodu z vsemi svojimi razpoložljivimi enotami, ki učinkujejo na nas v različnih oblikah razpoloženj, bolečin in temperatur.

Če mi je kar nekaj let zapored uspevalo, da se izognem virusom, mi letos to žal ni uspelo. In me je položilo v posteljo. Dobesedno. Nekaj dni pred predajo, sem se umetno vzdrževala na nogah z vsem mogočim, potem pa...postelja. In hvala bogu, da sem zdajle vsaj brez tistih najbolj velikih obveznosti in odgovornosti. A poznate tisti balzam občutek, ko se uležeš v posteljo in obležiš brez slabe vesti? Madona, name že skoraj to učinkuje zdravilno. No, ne čisto...krehanje in počutje mi sporočata, da je tokrat nujno, da si vzamem čas zase in za svoje telo. Telo, ki pač ni več najmlajše in zato potrebuje nekaj več nege, pozornosti in časa za regeneracijo.

A človek tudi v takem stanju ne more cele dneve prespati. Pa začneš tuhtat, razmišljat, analizirat. Imaš čas in se malo bolj potopiš sam vase, kar je v tem norem tempu življenja pravzaprav zelo dobrodošlo. In ugotovim, da je moje razmišljanje, ko bolehna ležim v postelji bistveno drugačno od tistega, kadar sedim na vroči čokoladi v Centru Vič in opazujem okolico. Danes v postelji razmišljam o tegobah tega sveta, pa o tem, ali bodo radijske kvote res rešile slovensko glasbo, pa o minljivosti...

Ko sem bila na vroči čokoladi v Centru prejšnji teden , je bila situacija popolnoma drugačna. Po čokoladi sem se pognala v Intersparovo trgovino direktno med vse pustne maske, da pred pustom raziščem pustne zaloge na terenu. Uf, izbira je ogromna, barvita, zabavna in, če vaš otroček še nima pustne opreme, jo boste v Intersparu zagotovo dobili.


In potem se lahko v Centru oglasite že to soboto 6.2. ob 10.uri, ko bodo v svoje roke vajeti prevzele pustne šeme in se bo rajanje lahko začelo. Menda pridejo tudi pravljični junaki, slutim pa, da niti pustni krofi ne bodo manjkali.

Med vsemi pustnimi klobuki, sem za selfie-ja izbrala tega z napisom šerif...ah, kaj pa vem, zakaj nooo... ampak najbrž zato, ker bi bila rada enkrat glavna in bi ga lahko biksala brez kakšnih bistveno škodljivih posledic...zame seveda! ;)