Jesenski utrinki

sreda, 26. oktober 2016

Jesenski utrinki

Jesen je definitivno letni čas najlepših barvnih odtenkov...

Jesen je definitivno letni čas najlepših barvnih odtenkov. Tudi pogled z našega domačega balkona je v tem letnem času najlepši. »Kriv« je sosedov javor, ki iz dneva v dan spreminja svoje barve, a zdajle je daleč najlepši in najbolj rdeče obarvan.

Ko se pripeljem k Centru Vič je zgodba podobna, le malo več je rumenkasto/rjavih tonov. In k tem se poda zelena lesena hiška, od katere se vije omamen vonj po pečenem kostanju. Ne morem verjeti, kako mi zadiši vsako jesen. Privoščim si malo merico, si naročim naravni pomarančni sok in se usedem kar zunaj pod velike marele. Prav nobenega mraza ni, povrh vsega pa me greje nova prehodna bundica (ja, tista iz prejšnjega bloga hihi) in šal. Prši in vonj jeseni tako pride še bolj do izraza. Razveselim se, ko ugotovim, da so bili v moji mali merici pečenega kostanja prav vsi, od prvega do zadnjega, »zdravi« in odličnega okusa.

V trgovini Spar sem odkrila še nekaj, kar se odlično poda k jeseni. Čaj! Kdaj pa kdaj dobim kakega povsem domačega, običajno pa uporabljam tistega v vrečkah z vrvico. Spar teasticks so pravo odkritje. No, vsaj jaz sem jih odkrila par dni nazaj. Bolj praktičnega načina za pripravo skodelice čaja še nisem videla. Vročo vodo enostavno nekaj časa mešaš s »čajno palčko«, ki jo po uporabi enostavno odvržeš. Ne curlja, se ne pretrga, skratka super enostavno. Okus pa: English melange z mlekom…mhm!

1477420427633.jpg#asset:5684:blog

Z lepimi barvami kolekcij vabi k nakupu (do 31.10. še s posebnimi ugodnostmi) tudi Lisca. Spodnje perilo v bordo rdečem ali modrem odtenku je še posebej lepo.

1477329791436.jpg#asset:5685:blog

Veliko novega je tudi v trgovini Diversity. Ne samo z oblačili, tudi z obuvali se boste lahko opremili…s toplimi polškornji. Na pogled so kot nekakšne nobel ski boot-ke, na voljo pa so v treh rahlo svetlečih barvah.

20161024_184625.jpg#asset:5686:blog

Nasmehov tudi tokrat ni manjkalo v mojem Centru. Takih in drugačnih. Drugačne sem našla v trgovini DM. Okrogle obeske, na katerih je narisan smejko, metuljček, sonček ali pa rožica, dodano je tudi ime. Tudi Alenko sem našla.

1477328818518.jpg#asset:5687:blog

Le en obesek z mojim imenom je še visel na stojalu. En smejko Alenka! Lep smejko je, a najlepši je tisti, ki ga nosim v/na sebi! 😀