Jesensko prebujenje

sreda, 19. oktober 2016

Jesensko prebujenje

Med vsemi zadolžitvami in opravili sem v Center Vič priletela kot bomba polna energije...

Med vsemi zadolžitvami in opravili sem v Center Vič priletela kot bomba. Polna energije, s premalo časa, a glej ga zlomka…tudi za kavo ga je ostalo. Ja, če je družba prijetna in je razporeditev časa dobro pripravljena, je vse izvedljivo!

Tudi Center Vič je prekipeval od energije in nove ponudbe v trgovinah. V Mladinski knjigi sem odkrila čisto nov kotiček, ki je angleško obarvan. Kar nekaj knjig različnih žanrov (od kuharskih knjig do romanov) je na voljo v angleškem jeziku. Jaz pa še vedno oprezam za retro razglednicami, na katerih so prav tako angleška sporočila. Luštna, s pozitivnim pridihom.

Da je jesen tu, pa je jasno tako v Sportini kot tudi v Modiani. Cel kup prehodnih vrhnjih oblačil je na voljo…od tanjših bundic in lahkih plaščev do velikih toplih šalov in ogrinjal.

1476814719751.jpg#asset:5674:blog

Veliko je nežno rozaste barve, modre, bordo rdeče, pa tudi večne črne, sive in beige barve. Lahkotne, a vseeno tople so te novodobne bundice. Kombinacija s kapuco pa je zmagovalna. Sem namreč ena tistih, ki si ji ne ljubi za vsako dežno kapljo ali snežinko odpirat dežnika. Za krajšo pot, recimo od prakirišča do trgovine ali pa za mini sprehodek z Ello pa kapuca nudi zadostno zaščito tudi, če ima človek ravno sveže urejeno frizurco.

Screen-Shot-2016-10-19-at-08.31.06.png#a

Apropos bombastičnega uvoda današnjega bloga…najbrž v življenju slehernega včasih pridejo dnevi, ki so lenobni, neproduktivni in se nam zdi, da bo njih ostal en velik in prazen nič. V resnici so taki dnevi nujni potrebni. Ker za njimi pridejo dnevi, ki so pravo nasprotje. Polni izzivov, motivacije, zagnanosti, volje, delovne vneme, energije…Vmes pa so še dnevi, ko je vsega pomalem. To je naša življenska vaga. In najlepše je, če jo uspemo čimvečkrat dobro uravnovesiti!