Dobro uglašen Center

sreda, 2. november 2016

Dobro uglašen Center

Dva praznična dneva, zadnji dan oktobra in prvi dan novembra, sta prišla hitro in z njima počitnice...

Dva praznična dneva, zadnji dan oktobra in prvi dan novembra, sta prišla hitro in z njima počitnice. Zima zaenkrat še čaka pred vrati in včerajšnji dan, ki je vsako leto posvečen spominu na preminule, se je dobesedno kopal v soncu, prijetnih temperaturah in plesu odpadlega listja. Hja, tudi okoli Centra Vič ni nič drugače.

V večernih urah in v soju luči še parkirišče, odeto v jesensko listje, izgleda lepo. Listja je veliko…nedavno tega sem imela težave s parkiranjem, kjer zaradi debele preproge odpadlega listja na parkirišču niti slučajno nisem videla, kje točno sem parkirala. Na parkirišču Centra Vič je na srečo drugače. Tu so označbe vidne. Aja, pa tisti bolj oseben pristop imajo. Kot recimo tabla, ki jasno in simpatično pove, da je parkirni prostor rezerviran za večje družine.

20161011_193759.jpg#asset:5695:blog

Ali pa taka, ki z napisom opozori, da je mesto rezervirano za invalide. Napis na tabli sporoča tisto, ob čemer težko ostaneš brezbrižen in vseeno zasedeš parkirno mesto, ki ti ni namenjeno.

20161011_193749.jpg#asset:5696:blog

In še nekaj moram poudariti…nizke svetilke v travi med drevesi s svojo prijetno svetlobo dobro osvetljujejo, meni pa se povrh vsega zdijo celo malo romantične.😉

Praznična dneva sta danes mimo, počitnice pa še ne. In zato bo tudi v Centru, kot običajno, prisoten »Počitniški živ žav« za naše šolarje in to vse do zadnjega dneva počitnic, do nedelje 6.11. A tudi mi odrasli lahko v Centru doživimo svoj živ žav. »Popustniški živ žav«, take in drugačne ugodnosti ob nakupih so na voljo v praktično vseh trgovinah…Sportina, Hervis, DM….uf, kaj bo šele meseca decembra!!!

Mene pa tudi v hladnejših dneh zanimajo majice s kratkimi rokavi. Ker jih rada nosim pod bluzami, jopicami. No, če mi slučajno zaradi neznanega vzroka postane vroče 😉, je pa tudi pripravno imeti spodaj kako lepo majčko, kajne? Dve sta mi padli v oko…obe v roza odtenku, obe z mačjim motivom. Ena v trgovini Diversity in druga v Modiani. Kdo ve, morda pa pridejo tudi take s pasjim motivom hihi.

1477453852237.jpg#asset:5697:blog

Iz Centra Vič vedno odidem dobro razpoložena. Kako le ne bi, ko pa v njem dodobra lahko potešim svojo žensko radovednost in vsakič odkrijem kaj novega, lepega, zanimivega,…a pika na i so zaposleni, ki s svojo prijaznostjo in ustrežljivostjo Centru dajejo tisto pravo noto. In ta je zaigrana z občutkom! Z občutkom za ljudi!