Življenje je kratko. Živimo ga!

sreda, 14. december 2016

Življenje je kratko. Živimo ga!

Kot vsaka stvar, ima tudi praznični december dve plati.

Kot vsaka stvar, ima tudi praznični december dve plati. Ker je to zadnji mesec v letu, mu morda malo bolj pogledamo skozi prste in hitreje pozabimo tiste manj luštne stvari, ki jih prinese. In je tako tudi prav. Saj se je brez veze jeziti, ko pa je vsako leto popolnoma isto.

Pot iz Šiške do Viča zna biti kar zanimiva (beri dolgotrajna), če se človek odpravi od doma v popoldanskih urah. V večernih urah se gneča že poleže in promet steče hitreje. No, pa me pričaka gneča takoj, ko vstopim v Center Vič…frizerski salon Dok je »okrašen« s številnimi ljudmi, ki čakajo, da bodo prišli na vrsto. Kolikor pa sem uspela spoznati ekipo, so tja do 21 ure prav gotovo uredili vse stranke.

Skok v Mladinsko knjigo je postal skoraj neizbežen. Toliko luštnih idej za darilca najdem tam. Se spomnite tistih retro razglednic…no, zdaj so na voljo tudi kazala za knjige. Luštno!

20161213_203320.jpg#asset:5880:blog

Hitro skočim tudi v trgovino Interspar, saj je doma kave le še za pripravo ene ali dveh. Saj veste, da sem kofetarica. Čeprav sem si tokrat v Centru privoščila naraven pomarančni sok. Da se malo oborožim z vitaminčki!

Hervis ponuja veliko, mene je privabil z buff-i. Tudi to je super ideja za darilo.

20161213_191428.jpg#asset:5878:blog

Da o nogavicah, ki jih je na pretek v trgovini Socks sploh ne govorim. Tudi takih, ki so še kako usklajene s prazničnim časom. 😉

20161213_205806.jpg#asset:5879:blog

Če potegnem črto, so trgovinam v Centru poleg prazničnega videza skupne tudi posebne ponudbe, popusti in akcije, s katerimi privarčujete kak euro.

Uf, pa še nekaj…ne vem, kako je z vami, ampak pri nas doma že vrsto let nimamo več prave smrekice. Saj so tudi umetne krasne, pa vendar malo pogrešam vonj prave smrekice (malo manj pa iglice, ki odpadejo hihi). In tako, pravo, boste lahko nabavili tudi pri Centru Vič. Na voljo bodo od jutri, 15.12. pa vse do 24.12.

PhotoEditor-1481653072543.jpg#asset:5877

Slaba polovica decembra je že za nami, a najlepši del nas še čaka. To si iz srca želim za vse nas. Do tja (in še dlje) pa naj nas vodi misel: »Življenje je kratko. Živimo ga!«