% % %

sreda, 7. januar 2015

% % %

Upam, da ste v leto 2015 zakorakali zdravi in s kotički ust navzgor!

Upam, da ste v leto 2015 zakorakali zdravi in s kotički ust navzgor!

No, vsekakor človeku privabijo na usta nasmeh oznake za popust, ki so ta čas prisotne v domala vseh izložbenih oknih.

Nisem kakšna strastna navdušenka razprodaj, a kot vsakega, tudi mene navduši kdaj kak kos oblačila, obutve, ki je bil še pred časom bistveno dražji kot je v času razprodaj. Odločitev za nakup je v tem primeru seveda dosti lažja.

Tudi v Centru Vič vse diši po razprodajah. Znak % sem opazila v skoraj vseh prodajalnah....od Kopitarne pa vse do Modiane. Skratka na vsakem koraku lahko kaj prihranite.

Saj se zgodi, da človek kupi tudi kaj, kar pravzaprav ne potrebuje, a verjamem, da v teh časih vsi dobro pretehtamo, kaj zares potrebujemo in kaj v resnici ne. Se je pa najbrž tudi že komu od vas zgodilo to, kar se je včeraj meni. Med vsemi znižanimi kosi oblačil, sem se v Modiani zagledala v pulover, ki je bil seveda iz nove kolekcije, a ne pretirano drag. Sem se morala kar malo nasmejat sama sebi. Pulover krasnih prelivajočih se modnih barv, z nekaj bleščicami in prav nič zato, če so prazniki že mimo. Bleščice so vedno »in«, če jih znamo lepo skombinirati. Nisem sem mogla upreti, da ga vsaj pomerim. Prijazna prodajalka mi je dodala še rutico in me seveda na mojo prošnjo slikala. Navdušena sem bila, da so na voljo tudi modni dodatki kot so rutke, verižice, ki jih lahko barvno uskladimo z osnovnim kosom. In, če ste med tistimi, ki neradi pohajkujete po trgovinah, je to za vas res elegantna rešitev.

Po ogledovanju trgovin pa jaz ponavadi nabavim še špecerijo za doma. Tudi to je prednost takih centrov, saj mojih dveh fantov ne smem pustiti lačnih. Sem pa tokrat res izpustila kavico, a bom to nadoknadila do naslednjič, ko se ponovno beremo na mojem blogu!

Vam pošiljam prijazen pozdrav, na katerega ni popusta, ker vam ga podarjam z največjim veseljem!