Glasen konec leta

sreda, 31. december 2014

Glasen konec leta

Pa smo skupaj tudi na zadnji dan leta 2014.

Pa smo skupaj tudi na zadnji dan leta 2014.

Dnevi po božiču so vedno malo bolj glasni in ponavadi tudi delovni. Deloven bo tudi zadnji dan v decembru, ko bom skupaj bendom na odru Kongresnega trga med 22. in 23. uro. Nizke temperature, ki jih napovedujejo naj vas ne ustavijo, le malo bolj se bo treba obleči, potem pa skupaj zaplešemo s pesmijo v leto 2015.

In kakšno je bilo leto 2014? Vsak od nas ima svojo zgodbo, svoja doživetja, svoje uspehe. Razočaranja, neuspehi, žalost? Upam, da je bilo tega v preteklem letu čimmanj. A izogniti se tudi tistim manj lepim stvarem ne more prav nihče od nas in so, če hočemo ali nočemo, del vsakega življenja. Zato le pogumno naprej!

V prazničnem decembru sem se po Centru Vič sprehodila skupaj s center managerko centra, prijazno in simpatično gospo Nevenko Roš in kar nisva se mogli upreti poziranju ob posebnih novoletno okrašenih stebrih. Zdi se mi, da bo tudi v novem letu v centru zelo živahno. Konec koncev prihajajo razprodaje, ko bodo nekatere stvari še malo bolj dostopne. Tudi sama z veseljem poiščem kak primeren kos oblačila ali obutve po bistveno nižjih cenah in tako prihranim marsikateri euro. Več o tem pa v mojem naslednjem blogu. Ja, tudi v letu 2015 bom z vami delila svoje misli in pogruntavščine.

Dragi moji, v novem letu vam želim čimveč lepih doživetij, izkušenj, dejanj, trenutkov.

Naj vam ne zmanjka dobre volje, pozitive, nasmehov, prijaznih besed in toplih objemov. Ker je to edina prava pot. Ko jaz pogledam nazaj v leto 2014 vidim veliko mero naštetega in to me osrečuje. Za vse to se bom trudila tudi v letu 2015!

SREČNO, ZDRAVO IN PRIJAZNO leto 2015 vam želim!