Pred koncertom...

sreda, 13. maj 2015

Pred koncertom...

Pri meni še vedno vse v duhu priprav na koncert v Cankarjevem domu.

Pri meni še vedno vse v duhu priprav na koncert v Cankarjevem domu. Neizmerno se veselim. Čeprav je moja glasbena pot dolga 27 let, se ne morem pohvaliti z veliko večjimi samostojnimi koncerti. A nekaj jih je bilo in spomini so neprecenljivi. Verjamem, da bo tako tudi po četrtku 14.5. Ko bo za mano koncert, ki smo ga naslovili po moji zadnji plošči, ki je izšla lani decembra. S kotički ust navzgor.

Res sem večinoma s kotički ust navzgor, a to ne odvrne skrbi, ki dosežejo vsakega izmed nas. Mene tudi v zvezi s koncertom...bo vse kot je treba, bom upravičila pričakovanja, bo dvorana vsaj približno polna...ja, v teh časih je skrbi več kot kdajkoli prej. Nesigurni časi. Ko ne moreš čisto zagotovo vedeti, kako bo. Kaj te čaka. A se je vedno vredno truditi za nasmeh. Z dobro voljo. Za optimizem. Recept, ki vedno prinese nekaj lepega!

Spomnim se časov, ko sem veliko sodelovala z New Swing Quartetom. Uf, kako lepi spomini in ogromno jih je. Kamorkoli s(m)o prišli, so bile dvorane polne. Od manjših do tistih največjih. Z njimi sem prehodila ogromno odrov. Izkušnje za vikat in tudi brez teh danes ne bi bila to, kar sem in tam, kjer sem. In mi je lepo, čeprav ni vsak trenutek popoln. Ni vsak trenutek rožnat. Ni vsak trenutek idealen. Zato še toliko bolj cenim vse tiste ta lepe. Cenim vsakega posebej, vse pa hranim na zelo posebnem in varnem mestu.14.5. zagotovo ne bom prišla pohajat v Center Vič, bo pa Center Vič z mano v Cankarju in tega sem zelo vesela. Morda boste z nami tudi vi?

Med mano in Centrom se je rodila neka posebna vez, za katero ne morem reči, da je tipično poslovna. Ima še dodano vrednost. Tisto, ki temelji tudi na medsebojnem spoštovanju, korektnih in prijaznih odnosih in na tem, da ima tudi dana beseda še veljavo.

Krasno je imeti okoli sebe fajn ljudi. Pa naj bodo to najbližji sorodniki, prijatelji, glasbeniki, znanci, sodelavci...meni ti ljudje dajejo ogromno.

Upam, da sleherni od njih to ve. In upam, da tudi jaz njim kdaj vrnem lepe občutke, ki mi jih podarjajo! <3