​Kostanj ali sladoled? To je zdaj vprašanje....

sreda, 15. oktober 2014

​Kostanj ali sladoled? To je zdaj vprašanje....

Najbrž smo prav vsi veseli, da nam je jesen podarila še nekaj tistih temperatur in sončnih žarkov, ki smo jih tako zelo pogrešali poleti.

Najbrž smo prav vsi veseli, da nam je jesen podarila še nekaj tistih temperatur in sončnih žarkov, ki smo jih tako zelo pogrešali poleti. Šolarji so že dodobra zakorakali v novo šolsko leto in želim jim, da šolsko leto ne bi bilo prenaporno. Da bi poleg pridobivanja novih znanj imeli tudi čas za sprostitev in igro. Ravnovesje je v življenju vsakega človeka tako zelo pomembno. Sama neke vrste sprostitve najdem tudi med nakupovalnimi policami, ogledovanjem izložb ali pa med »stikanjem« za kakšnimi ugodnimi kosi oblačil. Če vmes lahko spijem še kavico in poklepetam s prijateljico pa še toliko bolje. Prosti čas je postal pravi luksuz, a treba si ga je vzet za stvari, ki nas spravijo v dobro voljo. Sama imam neskončno rada tudi vsakodnevne dopoldanske sprehode z mojo psičko Ello. Če je vreme tako kot te dni, pa sva obe z Ello še toliko bolj veseli.

Ko pride jesen, se vedno začnem ozirati za raznovrstnimi šali, rutami. Lahko so super modni dodatek, jaz pa na ta način tudi zavarujem moje glasilke. Saj veste, da so na toplem. Nekaj zelo lepih, takih v jesenskih barvah sem danes opazila tudi v trgovini Diversity.

In, če si v centru lahko privoščimo sladoled, si lahko ob vhodu v center privoščimo pečen kostanj. Odločitev je letos težka....temperature namreč še vedno kličejo po sladoledu, jesensko obarvanemu drevju pa bolj pristoji pečen kostanj. In, ker se tistemu prvemu vonju in okusu pečenega kostanja vsako leto težko uprem, je bilo tako tudi danes. Sladoled je v centru na voljo čez celo leto, kostanj pač ne. In zato sem si z veseljem privoščila letošnjo prvo merico pečenega kostanja. Mhm! Pa dober tek do naslednje srede!