sreda, 8. oktober 2014

Nova zgodba

Danes začenjam pisati novo zgodbo in se veselim druženja z vsemi vami, ki boste vsak teden pokukali na spletno stran www.center-vic.si.

Danes začenjam pisati novo zgodbo in se veselim druženja z vsemi vami, ki boste vsak teden pokukali na spletno stran www.center-vic.si. V blogu se bom trudila, da vam zaupam kaj zanimivega, morda vam izdam kakšno skrivnost, novost, z vami bom delila moja razmišljanja o tem in onem...seveda pa bom za vas raziskala tudi ponudbo in dogajanja v Centru Vič. Tisto, kar bo vsekakor vredno vaše pozornosti. Imam občutek, da tega ne bo malo. In naj vas ob tem ne zmoti dejstvo, da sicer domujem v Šiški.

Saj veste, včasih je še svet majhen, kaj šele naša prelepa Ljubljana. In, ko imaš na voljo izbiro, izbereš pač najboljše!

Dodobra smo zakorakali v jesen, ki je na srečo precej lepša kot je bilo poletje. Da pa bo jesen v Centru Vič še lepša in bolj barvita, pa so poskrbeli otroci iz viških vrtcev, ki so naslikali celo vrsto slik. Njihova likovna dela bodo v centru razstavljena vse do 26.10. Otroška domišljija in ustvarjalnost ne poznata meja in prav je, da je na ogled tudi nam in nas tako spomni na naša otroška leta. En delček otroka pa mora obdržati v sebi prav vsak od nas. Sama sem sicer že od nekdaj raje prepevala in prav to je tisti delček, ki me bo vedno povezoval z mojimi otroškimi sanjami. Sanjami, ki so se uresničile tako, da že dobrih 26 let prepevam saj veste, tako zares. In še danes, po vseh letih ob prepevanju in ustvarjanju novih pesmi občutim v sebi tiste metuljčke. In tako je prav. In prva pesem »Kličem te«, ki bo napovedala novi album, bo prav kmalu prišla do vaših ušes. Malo sem na trnih...vam bo všeč ali ne? Vem pa, da smo delali z veliko entuziazma, dobre volje, se trudili in trudili ter ob tem občutili veliko zadovoljstva.

Do naslednjega tedna vas prav lepo pozdravljam, uživajte v toplem jesenskem soncu...menda nas bo še razvajal.

Se beremo kmalu!