Pisana jesen

sreda, 22. oktober 2014

Pisana jesen

No, pa smo spet skupaj. Neverjetno lepi dnevi so za nami. Vikend sem preživela na Dolenjskem.

No, pa smo spet skupaj. Neverjetno lepi dnevi so za nami. Vikend sem preživela na Dolenjskem. V novomeškem studiu namreč dokončujemo mojo novo ploščo.

Ne morem vam povedati, kako zelo se veselim plošče, na kateri bodo ponovno pesmi, spisane posebej zame. Prvo pesem z naslovom »Kličem te« že predstavljam po radijskih postajah, minulo soboto pa sem jo prvič predstavila tudi v TV oddaji Moja Slovenija. A čeprav je bil vikend deloven, je to zame ena vrste sprostitve. Ko enostavno delaš tisto, kar imaš neizmerno rad. Ko delaš tisto, v čemer zares uživaš. Ko v svojem delu najdeš inspiracijo, s katero se rojevajo vedno znova nove ideje. In ob tem pozabiš na utrujenost. Sicer le ta pride za tabo, a se nad tem prav nič ne pritožuješ.

Glasbo imam zares rada. In kot ste lahko že ugotovili, rada raziskujem tudi Center Vič.

Čisto spontano mi pride pred oči prispodoba, da je v Centru Vič ponudba tako pestra kot so pestre barve jesenskega listja. Ja, res mi marsikaj v centru pade v oči. In, če so se mi prejšnji teden cedile sline ob sladoledu in kostanju, sem se tokrat ustavila pri lakih za nohte.

Tudi urejeni in negovani nohti so del moje »službe«. In, če sem kako leto, dve nazaj prisegala na francosko manikuro, zdaj prisegam na barve. Prav z veseljem izbiram med raznoraznimi barvami, čeprav je ponudba tako pestra, da se je mnogokrat težko odločit. Lakiranje nohtov je seveda poglavje zase. Kdaj si jih nalakirat, da ja ne bi takoj odkrušila barve? Odgovor je jasen...preden grem spat in mislim, da to taktiko uporablja večina žensk. Popolnoma pripravljena za v posteljo, v pižami ali spalni srajci se usedem za mizo in delo se prične. Vedno uporabim tudi nadlak za hitro sušenje, a grem v posteljo še vedno zelo previdno in vsakič upam, da se bom začela premetavati šele potem, ko bo lak že suh. Saj poznate to punce? Tokrat sem v prodajalni DM opazila novo linijo lakov znamke Essie. Take z bleščicami...z barvnimi, zlatimi, srebrnimi...včasih si čez barvni lak namažem še tega z bleščicami. Ponavadi samo noht na prstancu, da je malo drugače. Med pestro ponudbo bleščičnih lakov, sem se odločila za tistega z najbolj pisanimi bleščicami.

Naj bodo najlepših barv tudi vaši dnevi do naslednje srede, ko boste upam, da spet pokukali na moj blog!