Super novosti!

sreda, 14. julij 2021

Super novosti!

Nemalokrat se zgodi, da se za kakšen sestanek dogovorim v Centru Vič. In tako je bilo tudi minuli četrtek. Ob četrtkih pa v Centru Vič gostuje EKO tržnica in, če sem le tam, si privoščim kako domačo dobroto.

Nemalokrat se zgodi, da se za kakšen sestanek dogovorim v Centru Vič. In tako je bilo tudi minuli četrtek. Ob četrtkih pa v Centru Vič gostuje EKO tržnica in, če sem le tam, si privoščim kako domačo dobroto. Tokrat sem nabavila zelenjavo za zelenjavno juho. Domača, sveže nabrana zelenjava zares drugače diši, pa tudi zelo okusna je. Se bom kar pohvalila, da je juh'ca odlično uspela. Pa tako enostavna je priprava! 🍵

Na prej omenjenem sestanku z gospo iz podjetja, ki s hrano zalaga moji dve kosmatinki, izvem krasno novico. Trgovina Interspar ima v ponudbi novo linijo hrane za kužke Kivo.


Kvalitetna, naravna hrana z visokim mesnim deležem je na voljo kot mokra hrana v obliki klobase (78% mesni delež), ki jo preprosto odrežete toliko, kolikor jo potrebujete za pasji obrok.

Hrana je na voljo tudi v obliki hladno stiskanih pelet (70% delež visoko proteinskega mesa), kar pomeni, da pelete ohranijo visoko hranilno vrednost. Dodana so tudi »super živila« in dodatki, ki pomagajo pri raznoraznih težavah kosmatincev. 💯

V Sportini prevladujejo radodarni popusti, akcije. Takoj opazim ženske poletne majice, ki slavijo ljubezen. ❤️


Tudi bela oblekica iz bombža in dodanimi naborki iz tila je nadvse ljubka.


No, plise pa je očitno vedno in. Našla sem črtasto plisirano krilo, h kateremu se poda top, pravzaprav tanka jopica na gumbe, s ¾ rokavi.


Krilo je na voljo v dveh barvnih kombinacijah, jopice pa so na voljo v zeleni, bež in črni barvi.🤩

No, to se je dogajalo v četrtek, v ponedeljek pa sem se prav tako podala v Center Vič. Že doma ugotovim, da moja frizura ni za nikamor, a se za silo uredim…z mislijo, da bom v frizerskem salonu DOK ugledala Joži in z željo, da bo prosta. In, če si nekaj močno želiš, se to menda uresniči. 😉 In se je!


Klepet, urejena frizura, sledil je le še hiter skok v trgovino Interspar, potem pa hop k novemu ponudniku azijske hrane.

Ja, pred Centrom Vič ima po novem svoj dom lična »kuharska prikolica« Chuty's. Privoščila sem si zelenjavni Pad Thai, ki je bil odličen (nisem mogla vsega pojesti, ampak preostanek je šel z mano domov 😉). Saj ni mogel biti drugačen, če pa mi ga je pripravila simpatična Tajka, ki dobro ve, kako pripraviti pravi Pad Thai! Na, pa se mi spet sline cedijo! 😉😍