Sijaj, sijaj sončece

sreda, 27. maj 2020

Sijaj, sijaj sončece

Že, ko je pred časom na mojo roko »sedla« nova ura, sem se odločila, da bo za poletni čas le ta dobila svetlejši pašček.

Že, ko je pred časom na mojo roko »sedla« nova ura, sem se odločila, da bo za poletni čas le ta dobila svetlejši pašček. Pa sem se ponovno odpravila v Sten Time, kjer je izbira paščkov za ure zares velika.

Po razmisleku in posvetu se odločim za takega v bež barvi, nato pa mi prijazna gospodična originalni pašček zamenja za novega. Temno moder bo počakal na jesenske dni.😉

V Lisci so na voljo nove kolekcije kopalk. Ženskih je največ, pa tudi moški in otroci bodo našli kakšne zase. Seveda je ženske kopalke moč dopolniti z udobnimi tunikami.

Okaidi me privabi s svojimi svetlimi, poletnimi barvami. Veliko je novega za punčke in fantke, za tiste najmlajše kot za tiste malo starejše.

Med oblačili za deklice izstopa rumena barva, še posebej luštno plisirano krilce. Za zraven pa rumena majčka, ki ima na sprednji strani našito sonce.🌞

Sončno barvo sem našla tudi v Deichmann-u. Trije modeli sandalov iz rumenega semiša v trgovini sijejo kot sonce.😍

Tokrat sem si pavzo privoščila v Neo cafe-ju. Ob »moji« kavi, ki je skoraj ledena kava…kava z mlekom in kepico vanilijevega sladoleda. Mhm, kako je bila dobra!

V Mladinski knjigi sem našla dve knjigi z aktualno tematiko. »Pandemija« je prvenec ruske pisateljice Jane Vagner, po katerem so posneli tudi televizijsko serijo. No, pravijo, da domišjija pisateljice presega našo resničnost. Da bi le tako tudi ostalo.💪 Druga knjiga pa je odziv na aktualne razmere. Prav v času epidemije koronavirusa je svoja razmišljanja strnil italijanski pisatelj in fizik Paolo Giordani in sicer v knjigi z naslovom »V času epidemije«. A, če bi si radi oddahnili od obdobja, ki je za nami in še ni povsem izzvenelo, lahko v Mladinski knjigi najdete marsikaj, kar vas bo odpeljalo v povsem druga okolja, druge zgodbe in druge čase!

Ob tem naj dodam, da za prevetritev in sprostitev duha odlično poskrbi tudi Drive-in kino. Kino Bežigrad namreč svoje projekcije filmov predvaja na parkirišču Centra Vič od četrtka do nedelje, program pa najdete na socialnih omrežjih Centra Vč in Kina Bežigrad. Drive-in kino je brez dvoma izkušnja, ki je ne smete zamuditi!😍