Povezani v nove zmage!

sreda, 3. junij 2020

Povezani v nove zmage!

Odkar smo svobodneje zadihali, je več kot očitno, kako zelo smo ljudje pogrešali stisk roke, objem, pogovor iz oči v oči, druženje.

Odkar smo svobodneje zadihali, je več kot očitno, kako zelo smo ljudje pogrešali stisk roke, objem, pogovor iz oči v oči, druženje. Vse to preprosto potrebujemo in se, bolj kot kdajkoli prej, zavedamo, da niti najmanjše radosti niso same po sebi umevne.

Tudi zato je bilo včerajšnje slikanje v Centru Vič drugačno. Ekipa čudovita v vseh pogledih. Zdelo se je, da prekipevamo od dobre volje, delovne vneme, predvsem pa od hvaležnosti. Hvaležni, da smo ponovno ustvarjalni in skupaj! Center Vič bo osvežil svojo podobo na socialnem omrežju in slutim, da smo včeraj zanj ustvarili nekaj lepega in vedrega. Nekaj, kar bo pristajalo njegovemu karakterju.😊

Po slikanju sem bila sicer prijetno utrujena, saj sem malo iz vaje, priznam. A sem se seveda odpravila še naokoli, da zberem vtise za blog. Diversity ponuja pestro paleto oblačil.

Stojalo s poletnimi kosi iz bombažne čipke je povsem usklajeno z vremenom, ki je včeraj zadišalo po poletju. Med lahkotnimi tunikami, bluzicami in oblekami prevaduje bela barva, zelo lepi pa sta tudi vijolična in roza.

Socks ponuja novo kolekcijo ženskih kopalk, ki jih lahko dopolnite s kopalnimi torbami in velikimi klobuki, ki so hkrati modni dodatek in zaščita pred soncem.

Velika je tudi izbira nogavičk-stopalk v živahnih, poletnih barvah.😊

Delovni torek je bil zame idealna priložnost, da se izognem domači kuhariji in moje dva fanta sta res razumevajoča. Sploh, če sta pravočasno obveščena.😉 Moje pozno kosilo so tokrat skuhali v Restavraciji Interspar in dobro mi je teknilo.

Centru Vič gredo novosti dobro od rok. V sodelovanju s Kinom Bežigrad se je minulo soboto, na parkirišču Centra, zgodil 1. Drive-in koncert.

Skupina Tabu je najprej priredila energičen koncert, ki je navdušil glasbe željno občinstvo, koncertu pa je sledil še njihov dokumentarec.

Čestitke vsem sodelujočim, zdaj pa naprej v nove zmage!😍