Rož'ce diše in ptički pojo

sreda, 4. marec 2020

Rož'ce diše in ptički pojo

Blog začenjam s prijaznim povabilom na »Vesele urice«, ki se bodo v Centru Vič odvijale danes med 16. in 19.uro.

Blog začenjam s prijaznim povabilom na »Vesele urice«, ki se bodo v Centru Vič odvijale danes med 16. in 19.uro. Na obisk bo prišel Happy, ki se bo z veseljem sukal med obiskovalci. Sicer pa se ob otroškem igrišču Mini Lollipop že prebuja pomlad…grm cveti, ptičje hiške stojijo in ptički pojo.😉 Lepo je.

284-6.jpg#asset:12743:blog

Pofirbcat se odpravim tudi v trgovino Okaidi, ki je bogato založena tako, da je težko izpostavit le delček vsega, kar ponuja.

284-5.jpg#asset:12744:blog

Pa sem se tokrat odločila za jeans. Kakšne luštne kombinacije. Za punčke je na voljo celoten komplet v roza barvi, za fantke ostaja jeans v modri, ki ga lahko kombinirate z rumenim jeansom.

284-1.jpg#asset:12748:blog

Nujno sem morala poslikat lahkotne šale za punčke. Na voljo so v šestih žvahnih barvah. Odločitev ne bo lahka.

284-8.jpg#asset:12749:blog

Tudi v Sportini se pomudim pri jeansu in odkrijem novo kolekcijo kavbojk znamke Fracomina. Nisem jih uspela še pomerit, a izgledajo hudo dobre. Jeans je že malo tanjši, za pomladne dni.

Kavbojke so različne…nekatere malo natrgane, druge »cele«😉, nekatere s perlicami, druge z rožicami, tretje brez našitkov, četrte….Kroj »shape up« je dobra pogruntavščina, da kavbojke čimlepše oblikujejo postavo, elastični jeans je pa »sploh in oh« super. Ni ga čez udobje!

284-3.jpg#asset:12745:blog

H kavbojkam se lepo podata tudi majici iste blagovne znamke v beli in modri barvi. Tudi bela asimetrična srajca, ki je spredaj precej krajša, je luštna in nadvse uporabna.😊

284-4.jpg#asset:12746:blog

Včeraj sem se po dolgem času odpravila na dogodek in druženje ONA365. Le dan pred tem sem letela v Center Vič in v Bags & More našla črno pisemsko torbico, v Diversity pa broško s podobo bleščečega metulja…za majčkeno popestritev črne oprave. Ne vem, ali sem zadela ali ne, počutila sem se pa dobro.

284-9.jpg#asset:12747:blog

Marec je tu, rožice vseh vrst so v cvetličarni Gardenia stalnica, v goste pa ponovno prihaja Vrtnarija Kocjančič. (od 5. do 8.marca) 🌸🌸🌸

V petek, 6. marca, Center Vič pripravlja posebno presenečenje za obiskovalke, več njih. Izdati ne smem ničesar. A, če obiščete Center Vič v petek, morda nekaj lepega ujame prav vas!😍