Razkošje barv

sreda, 22. januar 2020

Razkošje barv

Raziskovanje Centra Vič je nadvse hvaležno opravilo, saj je novosti in novih kolekcij v vseh trgovinah zares veliko.

Raziskovanje Centra Vič je nadvse hvaležno opravilo, saj je novosti in novih kolekcij v vseh trgovinah zares veliko. Najprej skok v dm drogerie markt. Tam me je »nagovorilo« stojalo dm-ove linije izdelkov 183 DAYS by trend IT UP. 183 dni bo na voljo nova paleta dekorativnih kozmetičnih izdelkov: laki za nohte, šminke, glosi, pudri, rdečila za lica, sence za oči, maskare…barve so modne, trendovske, izdelki pa v lični in vpadljivi embalaži.

Tokrat sem izbrala svetlečo senco za oči marelično-opečnate barve…ali nekaj takega. (glej sliko😉) Vizažisti so me podučili, da je to barva, ki dobro pristoji modrim očem.

Odtenki marelične barve so me navdušili tudi v trgovinici Diversity. V novi kolekciji je veliko novih kosov, skupni imenovalec vsem pa je udobje. Med elegantnimi bluzicami še posebej izstopajo modeli s šal ovratnikom, ki ga zavežemo v veliko pentljo.

278-1.jpg#asset:12451:blog

Tudi bež bluzica s pikami je luštna. Daljši puloverji, tunike in jope iz bombaža so sicer širokih krojev, a ne razširijo postave, za kar poskrbi oblika A. Med temi najdemo volančke, pa tudi asimetrijo.

278-2.jpg#asset:12449:blog
Skoraj za konec pa še obisk trgovine Bags&More. Toliko novih torbic, nahrbtnikov, denarnic…toliko različnih oblik in barv. Ni, da ni.

278-3.jpg#asset:12452:blog
Novosti so tako med elegantnimi torbicami (znamka David Jones) kot tudi med poslovnimi modeli (znamka Carriere). Praktično nemogoče je, da tu ne bi prav vsaka gospa ali gospodična našla nekaj zase.💪

278-4.jpg#asset:12453:blog

Na policah, kjer z lahkoto izberemo primerno darilce, najdem kozarce s pokrovom in slamico. Tak kozarec je moj redni spremljevalec na vseh predstavah in nastopih. Ko želim na hitro narediti požirek ali dva, ni bojazni, da bi se polila.😉

278-5.jpg#asset:12454:blog

In kaj sem prihranila za čisti konec? Ja, le kaj?! Usedla sem se v Neo cafe, si privoščila kavico s smetano in naredila izbor slik za današnji blog!😍