Utrip poletja

sreda, 24. julij 2019

Utrip poletja

Poletje je na vrhuncu in tudi v centru je moč čutiti njegov utrip.

Poletje je na vrhuncu in tudi v centru je moč čutiti njegov utrip. Na seznamu nujne opreme za poletni čas so zagotovo tudi kopalne brisače. Brisače so na voljo v večih kotičkih Centra.😊 Zelo lepe, velike in mehke sem našla v Modiani. Krasnih barv so in težko bi se odločila, katera je najlepša.

252-2.jpg#asset:11168:blog

Do krasne brisače pa lahko pridete tudi drugače…morda boste ravno vi tisti srečnež, ki bo v dar prejel kopalno brisačo, če boste sodelovali v nagradni igri »Utrip poletja v Centru Vič«. Ta poteka na FB strani centra. Vse kar morate narediti je to, da skočite na FB stran Centra Vič in v komentar pod nagradno igro vpišete, s kom boste delili letošnje počitnice. Morate pa to narediti do nedelje, 28.7., kajti v ponedeljek, 29.7., bo žrebanje, z novim tednom pa nova nagradna igra! Juhuhu!

A tudi nakup Desetakov vam lahko prinese centrovo brisačo. Preverite!

2019-06-13-08-18-59.jpg#asset:11163:blog

Deichmann je seveda v znamenju popustov, jaz pa sem odkrila nov model sandalov. Takih z bolj konretno peto za bolj odločen korak.😉 Za fotko sem izbrala poletne barve, ampak morda ne bo napak, če vam povem, da je ta model na voljo tudi v temno modri in črni barvi.

252-3.jpg#asset:11164:blog

Pride kak tak dan, ko se pri nas doma, kar se hrane tiče, znajdemo vsak po svoje. Če nabiraš material za blog in že cel dan nisi pojedel nič pametnega, je Restavracija Interspar logična izbira. Tokrat so mi teknili zelenjavni polpeti s čičeriko in pečenim krompirčkom.💪

252-4.jpg#asset:11165:blog

Ko sem odpravim proti avtu, mimogrede postojim še pri gospe Rozaliji, ki prodaja suho robo iz Ribnice. Malo poklepetava, brez slikanja pa tudi ne gre.

252-5.jpg#asset:11166:blog

Predvsem zato, ker sta se mi zdela oba otroška vozička tako zelo ljubka!😍