Dobra volja, dobra dela

sreda, 15. maj 2019

Dobra volja, dobra dela

Ne, ne bosta me ne dež, ne mraz…bom pač sredi maja ponovno oblekla zimsko bundo in ohranila dobro voljo.

Ne, ne bosta me ne dež, ne mraz…bom pač sredi maja ponovno oblekla zimsko bundo in ohranila dobro voljo. Vreme vztrajno nagaja Drive in kinu. Otvoritveni filmski dogodek je prestavljen že drugič in sicer z današnje na naslednjo sredo, 22. 5. ob 20 uri. Upajmo, da se vreme do takrat porihta.😊

Obisk Centra na deževen dan pa je povsem fajn in najprej sem si ga polepšala z rožicami. V Gardenii je roža meseca kala (calla/ v grščini pomeni lepo), po domače »škrnicelj«. Najbolj posebna med barvami je gotovo tako zelo temno vijolična, da je skoraj že črna.

242-7.jpg#asset:10486:blog

Meni zelo všeč in ob naslednjem obisku ne bom pozabila ene vzet za domov.😉 Če vam ne gresta v kup temna barva in rožica, lahko izberete rumeno ali belo.

gardenia-blog.jpg#asset:10488:blog

Ko stopiš v Tomas sport, pozabiš, kakšno vreme je zunaj, saj so prostor zasedle »šlape«. Adidas ponuja pestro barvno paleto, pa tudi Nike ne zaostaja.

adidas-blog.jpg#asset:10491:blognike-blog.jpg#asset:10492:blog

Med supergami je nov model All star-k z luštnim, valovitim detajlom in malo debelejšim podplatom.

242-2.jpg#asset:10489:blog

Vedno oprezam za modnimi kosi, ki jih tudi sama rada nosim. In me te spadajo tudi ohlapne bluze, tunike.

242-3.jpg#asset:10494:blog

V Modiani boste punce našle pisane tunike, prav tako pa tudi dva modela, pri katerih prevladuje bela barva. Vsi modeli so znamke Montecristo.

242-9.jpg#asset:10490:blog

V Centru in pred Centrom se bo dogajalo. Tudi Akcija zbiranja papirja za živali, ki je že 23. po vrsti. Potekala bo 1. junija pred Centrom Vič, organizira pa ga Društvo za zaščito živali Ljubljana. Na to vas bom gotovo še spomnila, saj si lepa dejanja v teh časih zaslužijo vso našo pozornost in pomoč. Z dobrimi dejanji nagradimo druge, pa tudi svojo dušco, ni res? 😍