Predvelikonočni utrip

sreda, 10. april 2019

Predvelikonočni utrip

Center je v pričakovanju velikonočnih praznikov...

Center je v pričakovanju velikonočnih praznikov in na to spominjajo številne aktivnosti, številni luštni dogodki. Za velike in male. Težko je zaobjeti vse v enem blogu, zato pokukajte na spletno ali FB stran Centra Vič, kjer boste dobili vse informacije.

Moram pa omenit »Lov na velikonočnega zajčka«, ki bo potekal do 19.4. Vsak dan bo v eni od trgovin v centru skrit zajček (ni tako majhen, pa plišast je!).

Kdor ga najde, ga prinese na »postajališče« radia Express (ga ne morete zgrešiti!), kjer prejme Desetake v vrednosti 40 EUR! JUHUHU!

Butarice vseh velikosti in barvnih kombinacij so na voljo na priložnostni stojnici vsak dan do sobote 13.4.. Lepe so!

237-4.jpg#asset:10321:blog

S svežimi, spomladanskimi barvami v svojo notranjost kliče trgovina Okaidi. Med oblačili za punčke je veliko bele barve, pa zelene, rumene, oranžne.

237-9.jpg#asset:10319:blog

Kaj pa porečete na deški kompletek telovnika in hlač v sivi barvi?😍

237-8.jpg#asset:10320:blog

V Tomas sportu redno preverjam ponudbo superg…še posebej ženskih superg New balance 574, ki so res fajn in udobne. Ampak ni bolj srčkanih od supergic za najmlajše, med katerimi sta tudi dva modela NB.

237-6.jpg#asset:10318:blog

Še vedno je centrova zvezda stalnica EKO tržnica, ki zaživi vsak četrtek med 11. in 18. uro in je dobro založena z domačimi in okusnimi dobrotami. Eko predpasniki pa so čisto nova pridobitev! Mi paše?💪

237-11.jpg#asset:10316:blog

Roža meseca v Gardenii je orhideja. Kakšne barve! Sem pa od prijazne cvetličarke dobila še en »schnellkurs«…seznanila me je z rožo matthiolo (po domače šeboj), katere cveti prav zares dišijo po cimetu.😊Za rožce nisem ekspert, rada pa jih imam zelo!

237-7.jpg#asset:10317:blog

Skratka, v centru se res dogaja, zato pridite kaj naokoli. Pridite v lov na velikonočnega zajčka, pripeljite otroka na otroške ustvarjalne delavnice, pridite na razstavo velikonočnih jedi…mogoče pa se srečamo in si podarimo nasmeh! ❤️❤️❤️