Posebna akcija!

sreda, 3. april 2019

Posebna akcija!

Juhuhu, pomlad je tu in nič zato, če bo s seboj prinesla tudi seneni nahod.

Juhuhu, pomlad je tu in nič zato, če bo s seboj prinesla tudi seneni nahod. Imam že leta izkušenj v boju proti tej nadlogi.😉

Na obzorju so poroke in Zlatarstvo Sterle je za vse zaljubljence, ki si bodo v prihodnjih meseceh obljubili večno zvestobo, pripravilo celo paleto povsem novih poročnih prstanov. Ponudba prstanov je zares bogata in lepa. Od klasičnih do zelo modnih in zelo posebnih prstanov! Hm, če pomislim nazaj, so se prstani včasih razlikovali le po velikosti, zdaj pa premišljeni detajli jasno določajo prstan zanjo in zanj.

Lisca se bo razpočila od novosti. Pomlad je priklicala nove modele kopalk, pa tudi lahkotne tunike, bluzice, kratke hlače, ki jih ženske rade oblečemo čez kopalke.

236-8.jpg#asset:10254:blog

Novo spodnje perilo v svetlo modri in bež barvi lahko krasno kombiniramo tudi s spalnim programom in luštnimi kratkimi nogavičkami. Fletno, a ne?

236-11.jpg#asset:10255:blog

Zdi se mi, da je letos modnih več barv kot kdajkoli prej. Ampak, saj v resnici to niti ni pomembno. Važno je, da se dobro počutimo.

236-10.jpg#asset:10256:blog

No, v trgovinici Diversity so na eni strani kosi oblačil v bolj zemeljskih barvah, na drugi strani pa vse kriči od rdeče barve.

236-5.jpg#asset:10257:blog

Jaz pa se, kot ponavadi, zapičim v ohlapni tuniki iz bombaža v bež in vojaško zeleni…obe »hvaležni« za kombinirat.😊

diversity-blog.jpg#asset:10258:blog

Za konec pa še tisto, kar smo napovedovali že prejšnji teden. Minulo sredo (srede so zakon!) je premierno uprizoritev doživela nova, kompletno zmešana glasbena komedija Nune v akciji. In, ker imam tudi jaz svojo vlogo v predstavi (op.sestra Vida), sem povezala produkcijsko ekipo Prospot (Mamma mia!, Briljantina,…) in Center Vič…skupaj smo šli v akcijo in pripravili nagradno igro, ki bo nekomu izmed sodelujočih podarila dve vstopnici za ogled glasbene komedije v Siti teatru 14.4.2019 ob 20h.

236-1.jpg#asset:10260:blog

Dovolj bo, da se »pofočkate« na FB strani Centra Vič, kjer bo nagradna igra tudi objavljena in označite tistega, s katerim bi si predstavo ogledali. Aja, pa v nedeljo 14.4. morate imeti čas.😉 Na FB strani Centra boste dobili tudi vse ostale napotke…do kdaj bo trajala nagradna igra, kdaj bo žrebanje, objava nagrajenca, prevzem nagrade. In zakaj bi si ogledali Nune v akciji? Ker vam iz prve roke in na podlagi odigranih predpremier in premiere zagotavljam, da je predstava nadvse zabavna, simpatična, odštekana in v sebi nosi krasno sporočilo: »Ni važno kdo smo, kaj smo, od kod smo, v kaj verujemo ali ne…vsak od nas je lahko dober človek, vsak od nas je lahko svetnik!«😍