Dolgčas? V Centru Vič ne!

sreda, 7. avgust 2019

Dolgčas? V Centru Vič ne!

V Center Vič dvakrat v enem dnevu? Mala mal'ca za Šiškarico!

V Center Vič dvakrat v enem dnevu? Mala mal'ca za Šiškarico!😉❤️

Mesec avgust prinaša številne dogodke, nagradne igre…tako v tem tednu že poteka nova nagradna igra » Utrip poletja v Centru Vič«. Nagrada pa krasna, velika brisača v živahni oranžni barvi (kakopak) ter steklena flaška. Pokukajte na FB stran Centra Vič in se prepričajte, kako preprosto je sodelovati v nagradni igri. Pa srečno!

Od danes, 7.8. pa do nedelje 11.8. bo na parkirišču Centra stal šotor podjetja Spar Slovenija, kjer boste zadnje kose, take in drugačne, lahko nabavili tudi do 70% ceneje. Ob šotoru se bo vsak dan, vse do sobote odvijal pester program za otroke, različni dobavitelji bodo pripravili degustacije, promocije, nagradne igre in še marsikaj. Natančen potek dogajanja preverite na socialnih omrežjih Centra Vič.

Najprej moj 2. obisk, ki sem ga začela v Hood Burgerju. Zadišal mi je njihov hood krompirček in hood ledeni čaj.💪Tako okrepčana sem nekako lažje raziskala par Centrovih kotičkov. Saj me razumete, kajne?😉

254-1.jpg#asset:11201:blog

Diversity: veliko znižanih kosov, še več pa nove robe. Na eni strani bolj elegantni kosi, živalski vzorci, bleščeči našitki.

254-5.jpg#asset:11202:blog

Plise je »in« in daljše dvodelno krilo izgleda super. Na drugi strani pa bolj ležerna oblačila in ogromna izbira kavbojk. Tudi takih z bleščečimi dodatki.

254-2.jpg#asset:11203:blog

V Sportini so že na voljo novosti. Moški del kupcev bo prišel na svoj račun pri spodnjem perilu znamke Jack&Jones, saj je na voljo cel kup novih barvnih kombinacij spodnjih hlač. V kompletu so pakirani po trije kosi.

254-6.jpg#asset:11204:blog

Nazadnje pa Tomas Sport. Tudi 2x v enem dnevu.😍 Mimogrede, na prvem obisku je bil z menoj moj oče, ki je prvič preizkusil superge New Balance. Ni me presenetilo, da je trgovino zapustil zadovoljen in oborožen z novimi in udobnimi supergami NB 574.

254-7.jpg#asset:11205:blog

Drugič, ko sem v center prišla sama, sem spet zavila v Tomas Sport. Da sem se pač v miru nagledala novih ženskih modelov. S svojimi »starimi« rozastimi NB supergami na nogah sem se nekako uprla nakupu, ne pa tudi slikanju.😉😊