V dobri družbi

sreda, 16. maj 2018

V dobri družbi

Spet je prišel čas Centrovih kuponov ugodnosti.

Spet je prišel čas Centrovih kuponov ugodnosti. Le ti so že veljavni, prav pa vam bodo prišli vse do 27. maja. Izbrani kuponi veljajo v kar lepem številu Centrovih trgovin, eden med njimi pa je tudi »filmski«, saj vam bo prinesel gratis kokice.🍿 Ne samo vam, temveč vsem, ki se bodo z vami pripeljali na ogled filma. Filma? Kako, kje, kdaj???

Takole je: Center Vič bo svoje parkirišče v sodelovanju s Kinom Bežigrad spremenil v drive-in kino. Od četrtka do nedelje si boste filme lahko ogledali kar iz svojih avtomobilov. 🚙 Spored filmov bo objavljen tako na spletni strani Centra Vič kot tudi Kina Bežigrad. Filmska poletna akcija se bo pričela v soboto 19. maja, ko bo tudi uradna otvoritev letnega kina. Center Vič postaja prava diva! 😉

190-1.jpg#asset:8252:blog

V Sanolabor sem zavila, da preverim, če je kaj novega in res so me seznanili z novo linijo tuš gelov Faith in nature. Geli za tuširanje so na voljo v različnih prijetnih vonjih, ki jih lahko uporabite tudi kot kopel. Produkt, ki prihaja iz Velike Britanije je pridobil že vrsto certifiktov, saj je popolnoma naraven in ne vsebuje nobenih umetnih barvil ali dišav, je popolnoma biorazgradljiv, ni testiran na živalih…😊

190-2.jpg#asset:8249:blog

Trgovina Socks že sprejema nove pošiljke za poletje, s katerimi vas bom seznanila v enem izmed prihodnjih blogov. No, tale kombinacija v izložbi si pa že zdaj zasluži mesto v mojem blogu. Je luštna, kajne?

190-5.jpg#asset:8250:blog

Za konec pa še nekaj z EKO tržnice…saj veste, ob četrtkih jo lahko obiščete v Centru med 13 in 18 uro. Jaz sem bila minuli četrtek malček prezgodnja, a me je prijazna gospa z EKO kmetije Pri Matet, med razvrščanjem njenih izdelkov, vseeno prijazno postregla in me založila z mladim česnom in čebulo. Pa slikala me je tudi, za pokušino pa mi je podarila grški jogurt z borovnicami.

190-4.jpg#asset:8251:blog

Je rekla: »Nekaj probavam…« Kar se mene tiče, naj pridna gospa »probava« še naprej, ker je bil grški jogurt z borovnicami naravnost odličen!