Centrova poročevalka

sreda, 15. avgust 2018

Centrova poročevalka

Včeraj sem zaradi velike gneče na parkirišču, morala narediti okoli Centra cel krog, da sem končno dobila prosto parkirno mesto.

Včeraj sem zaradi velike gneče na parkirišču, morala narediti okoli Centra cel krog, da sem končno dobila prosto parkirno mesto. Tako sem lahko že iz avta opazila, da je na novo zaživela in zadišala Restavracija Interspar. 😊

Od zunaj si jo najprej ogledam mimogrede…krasna, svetla in prostorna. Nemudoma se odločim, da bom izkoristila priložnost in pojedla nekaj kar v restavraciji, fantoma pa vzela kaj dobrega za domov.

To soboto bomo dočakali veliko otvoritev megamarketa Interspar. Obilice glasbe, ki jo bodo prinesli na Vič številni glasbeni kolegi ne gre zamuditi, že zdaj pa je jasno, da bomo nad novo podobo Interspara navdušeni!

203-6.jpg#asset:8718:blog

Še pred soboto pa boste lahko prišli raziskovat trgovino Deichmann ali pa si privoščili rožico v cvetličarni Gardenia. Obnovitvena dela so namreč tik pred zaključkom.

Tomas sport je imel sicer neprekinjen delovni čas, je pa prav tako osvežen.

TS-otvoritev.png#asset:8723:blog

Tudi z novo ponudbo na policah. Trenutno s svetlečimi Puma supergami v črni in srebrni različici ter z lepim številom novih New balance superg.

203-7.jpg#asset:8722:blog

Trgovina Okaidi je osvežena, še svetlejša kot prej, z nekaj spremembami v postaviti. Novih kosov za najmlajše in tiste malo večje pa je, kot smo že navajeni, ogromno.

203-4.jpg#asset:8719:blog

No, za konec pa se podam v samopostrežno restavracijo. Mi je zadišal sveže ocvrti sir, ki je bil z dodatkom tatarske omake sila slasten.

203-1.jpg#asset:8720:blog

Pogledujem naokoli in opazim detajle, ki me navdušijo. Kaveljčki pod mizo, kamor lahko obesimo torbico ali vrečko, so zelo priročni. Dobesedno navduši pa me lični »otoček«, ki ga opazim v neposredni bližini, kjer sedim. »Otočke« imam že tako rada hihi, a ta je čisto poseben, vsebuje pa mikrovalovno pečico, papirnate brisače in…umivalnik! Madonca, da se mi to zdi nekaj najboljšega. Ne samo za otroke, tudi za nas, ta velike. A, če sem si umila roke? Seveda!😉

203-2.jpg#asset:8721:blog

Lahko, da tak »otoček« že stoji kje drugje, ne vem…a saj veste, moj najljubši je ta, v Centru Vič! ❤️