Četrtki v znamenju EKO tržnice

sreda, 21. februar 2018

Četrtki v znamenju EKO tržnice

Podati se v Center je sicer luštno sleherni dan v tednu, a z obiskom ob četrtkih boste dodali še pikico na i.

Podati se v Center je sicer luštno sleherni dan v tednu, a z obiskom ob četrtkih boste dodali še pikico na i. »Eko pikico«. Ob četrtkih med 13. in 18. uro v Centru najdete Eko tržnico, kjer lahko kupite slastne domače dobrote z eko kmetij. »Pri Matet«, pa »Pr' Cjazovc, »Zelen grič«, »Prebil« in »Sirarna Sešlar«…uf, kako sem se razveselila pravega domačega kruha. A veste takega, ki že na oko izgleda domač. Kakšna skorjica, da o tem, kako dober je, sploh ne pišem.

Za zraven pa Sešlerjev sir Demeter. Prima kombinacija, vam povem. Domačega sadnega jogurta sicer nisem uspela probat, sta mi pa moja fanta zagotovila, da je odličen. 😉 Karkoli že boste kupili, vse je domače, eko. Zelenjava, sadje, sokovi, čaji, mleko, skuta, moka…toplo priporočam!

178-2.jpg#asset:7820:blog

V trgovini Interspar me takoj ob vhodu preseneti »sejem knjig«, ki bo tam vse do 27.2. Na voljo je kar lepa paleta različnih knjig po zelo ugodnih cenah. Krasno!

178-8.jpg#asset:7821:blog

Jaz pa moram preveriti še čisto novo informacijo, ki mi je prišla na uho iz mačjih logov. Trgovina Interspar je postala novo prodajno mesto 100% naravnih in razgradljivih mačjih posipov Garfield. Grudice, ki se naredijo po opravljeni mačkonovi potrebi, enostavno lahko odvržete v stranišče. Moja draga prijateljica Damjana je nad posipom navdušena. In ona že ve, saj ima doma 2 mačkona.😊

mackon.jpg#asset:7822:blog

V trgovini DM rada posežem po njihovih izdelkih Balea. Sprobala sem že marsikaj, saj je takih in drugačnih izdelkov res veliko. So kvalitetni, cene pa zelo prijazne. Tokrat sem potrebovala lak za lase in odstranjevalec ličil.

178-5.jpg#asset:7824:blog

V trgovinah so še vedno prisotni popusti, v Modiani pa so zaradi skorajšnjega začetka prenove trgovine, prav vsi kosi oblačil znižani za natanko in nič manj kot 50%. No, ja prenove bo deležen tudi Center, a o tem več v naslednjih blogih.

178-6.jpg#asset:7825:blog

Kot je že v navadi, v tednu zimskih počitnic lahko otroci ustvarjajo in se igrajo v igralnem kotičku, ki ga ne morete zgrešiti.

178-7.jpg#asset:7826:blog

Nakupovalni center, ki podpira naravno, bio, eko…center, ki ozavešča z mnogimi dobrimi dejanji in akcijami…center, ki spodbuja otroško ustvarjalnost…center, ki s svojim odnosom in pristopom skrbi z to, da se mi, njegovi obiskovalci v njem počutimo prijetno. Yep, to je Center Vič! ❤️