»V koraku s časom«

sreda, 5. april 2017

»V koraku s časom«

Minuli dnevi so nas obdarovali z obilico toplih sončnih žarkov.

Minuli dnevi so nas obdarovali z obilico toplih sončnih žarkov. Nič ne rečem, dobro je delo. Tudi tokratni obisk Centra je bil obsijan s soncem. In medtem, ko sem iz pritljažnika jemala nakupovalno vrečko, ugledam še nekaj kuvert, ki bi jih morala oddati v poštni nabiralnik. Ah, to moram urediti še danes in tuhtam, kje na poti domov se lahko ustavim in se »znebim« ovojnic. Se že odpravim proti vhodu v Center in zagledam tisti velik rumen poštni nabiralnik…uh, Lenčica Lenka, si pozabila, kaj? Z veselimi koraki se odpravim nazaj k avtu, poberem vse kuverte in jih vržem v poštni nabiralnik. Opravljeno! 😊

Center je spet drugačen. Tam, kjer je bila prejšnji teden razstava Vesp, zdaj kraljujejo kolesa… Hervis ponuja take in drugačne, za velike in za male.

132-3.jpg#asset:6204:blog

Kot šolarka in tudi kasneje kot študentka sem bila tudi sama kar pridna kolesarka. Zadnje čase, in najbrž je bilo za to krivo tudi lepo vreme in toplo sonce, sem spet večkrat pomislila na to, da bi se bilo luštno usesti na kolo in se zapeljati naokoli. Kolikor se poznam, bi s kolesom zmogla tudi pot iz Šiške do Centra Vič. Okej, najbrž bi me potem malo bolele nog'ce, ampak nič zato.

Tam, kjer so bile v mesecu marcu na voljo barvite lončnice s primulami, pa je zdaj stojnica, na kateri lahko kupite velikonočne butare. Velike, male, enobarvne, večbarvne, klasičnih oblik ali pa okrogle.

132-4.jpg#asset:6205:blog

Tudi Tomas sport se dobesedno kopa v živahnih barvah in različnih modelih športnih obutve. Saj veste, že zadnjič sem si ogledovala športne copate….tiste z živahnimi vzorci, z rožicami…tokrat pa sem jih še probala. Tako pašejo k pomladi, k soncu…ja, privoščila sem si jih…če pa je bil še edini par v moji številki, noooo!

In, ker grem tudi jaz, tako kot Center Vič, v korak s časom in vremenom 😉, se moj obisk tokrat ni končal s kavico. Pohajkovanje sem zaključila s sladoledom (okus cappuccino je odličen!) v Neo cafe. S smetano!

sladoled-neo.png#asset:6206:blog

Seveda bi bila v tem primeru dovolj ena kepica, ampak včasih so oči takooo velike in takooo lačne!

Zdaj bo padla tudi kakšna dežna kaplja…nič ne de…po dežju tako vedno posije sonce!