Tok, tok! Kdo je? Poletje!

sreda, 14. junij 2017

Tok, tok! Kdo je? Poletje!

Da so počitnice tik pred vrati, je jasno takoj, ko se človek zapodi v Center Vič.

Da so počitnice tik pred vrati, je jasno takoj, ko se človek zapodi v Center Vič. Poletje in z njim počitnice, napovedujejo praktično vse izložbe trgovin z oblačili in obutvijo.

V Modiani sem poleg kopalnih torb, brisač in seveda kopalk, opazila tudi zelo luštne lahkotne, poletne klobučke.

142-1.jpg#asset:6503:blog

Še posebej en model mi je padel v oči…morda tudi zato, ker me je spomnil na moj videospot za pesem »V meni je moč«. Le, da je bil tisti v spotu živo rdeč, v Modiani pa sta tokrat na razpolago klobučka v srebrni in zlati barvi.

142-4.jpg#asset:6507:blog

Nisem sem mogla upreti, da si srebrnega ne bi poveznila na glavo in malo pozirala…skupaj z ohlapno tuniko Tom Tailor, ki je točna taka kot tiste iz moje omare, v katerih v teh vročih dneh najraje pohajkujem naokoli. Dopadejo se mi, ker jih lahko nosim: a)…v bolj sproščeni kombinaciji s supergami ali pa b)…v malce bolj elegantni kombinaciji z etno japonkami ali sandali s polno peto. Moja tokratna izbira pa je kombinacija tunike s klobučkom, strganimi kavbojkami in superstarkami. Ta se mi zdi še posebej nagajiva in simpatična.😊

V otroški trgovini Okaidi&Obaibi diši po morju. Poleg morsko obarvane kolekcije, je na voljo še malo morje kopalk za dečke in deklice.

142-3.jpg#asset:6504:blog

K tem pa boste lahko brez težav izbrali tudi prave japonke.

142-8.jpg#asset:6505:blog

No, na vrsto pa je prišla tudi trgovina DM. Če na dom dobiš kuponček, s katerim lahko kupiš lake za nohte znamke Essie za kar polovico ceneje, tega pač ne moreš ignorirati. Pod vplivom poletja sem tokrat izbrala 2 svetla in modna odtenka. Bela s posebnim »perl« efektom in zelo svetla, nežna vijola.

142-9.jpg#asset:6506:blog

Modno gor, modno dol….dejstvo je, da imam na zalogi vedno tudi živo rdeč lak. Ker je to večna klasika. Nekaj podobnega kot zimzelena melodija!😉 ❤️