»Dotik srca«

sreda, 21. junij 2017

»Dotik srca«

Center Vič se je ob mojem tokratnem obisku dobesedno kopal v vročih sončnih žarkih.

Center Vič se je ob mojem tokratnem obisku dobesedno kopal v vročih sončnih žarkih. Sončna očalca pridejo takih vremenskih razmerah še kako prav.😊 No, pa najprej pokukam Optiko Aleksandra, kjer mi prijazno oblikujejo ročke očal tako, da se res dobro prilegajo. Hvala! Sicer pa je izbira sončnih očal pestra, najnovejše pa so znamke D&G.

143-4.jpg#asset:6520:blog
Lisca in njena kolekcija Fruity Cheek se je odela v živahne poletne barve s sadnim potiskom. K različnim modelom dvodelnih kopalk pa lahko dodate še lahkotno prosojno tuniko. Tunike so na voljo v 4 barvah in odlično dopolnijo kopalke.

143-6.jpg#asset:6521:blog
Tudi v Hervisu je poletna ponudba bogata. Obiščem ga ravno v času, ko na police razstavljajo modele vodnih copat za mlado in staro. Kar se mene tiče, me boste res težko ujeli brezskrbno hoditi po morskem dnu, če ne vidim kamenčkov po sabo. V morsko črnino se torej ne podam ravno z veseljem, še manj navdušenjem, razen, če je to res neobhodno in nujno potrebno. Kaj pa jaz vem, kaj vse me lahko doleti, na kaj vse lahko stopim…no, saj ravno zato so mi bazeni precej ljubši. 😉

143-2.jpg#asset:6522:blog
Sredi Centra pa me je čakala nova pridobitev, ki me je prav lepo pobožala. Dobrodelni projekt, v kateri ima tudi Center Vič svojo plemenito vlogo. Ogromno stojalo sredi centra daje namreč možnost, da z dotikom dlani in z brezstično kartico Mastercard prispevate 5 EUR za projekt BOTRSTVO. Na srečo sem tako kartico dobila nedavno tega in sem seveda šla takoj v akcijo.

143-1.jpg#asset:6523:blog
Najprej sem približala dlan, da sem zagnala program, potem približala še svojo kartico in juhuhu…uspešno darovala 5 EUR. Na ta način se lahko vsak od nas brez dotika dotakne srca nekoga, ki tak dotik še kako potrebuje. Lepo! ❤️