Srček tu, srček tam

sreda, 15. februar 2017

Srček tu, srček tam

Tudi v Centru Vič je bilo včeraj čutiti vpliv Valentinovega.

Tudi v Centru Vič je bilo včeraj čutiti vpliv Valentinovega. Da bi se meni ali v meni godilo kaj drugače kot običajno, sicer ne morem trditi, a vseeno sem se pod vtisom številnih srčkov ustavila na stojnici, kjer je prijazna gospa iz Vrtnarije Kocjančič prodajala pisano cvetje…primule so sicer primerne za saditev, a jaz si jo rada kupim namesto šopka iz rezanega cvetja. Na izbiro je bilo precej barv, odločim pa se za oranžno. Ker paše v naš domek. No, stojnice s primulami, ciklamami in mini nageljčki danes v Centru sicer ni več, se pa te rožice vrnejo spet marca meseca…saj veste ženske, mesec marec je naš mesec!

Tokrat si spet malce ogledam nakit. Prva trgovina, ki ga ponuja je Sten time. Linija Engelsrufer je razkošna in nudi vse kose nakita…ogrlice, na katere lahko obesimo takšne in drugačne obeske, pa prstane, zapestnice in celo lične obeske za ključe. Obeski, ki imajo tudi svojo zgodbo. Zaradi oblike in barve. Tudi »moja« vijola ne manjka.

1487016587376.jpg#asset:6034:blog

Zlatarstvo Sterle prav tako ponuja marsikaj lepega. In, ker se mesec februar vrti okoli ljubezni, lahko pri njih izberete poročne prstane, na katere vam vse do konca meseca priznajo 10% popust. Če se imate namen poročiti v bližnji prihodnosti, se vam izplača oglasiti pri Sterletovih, saj na vas čaka nepregledna vrsta krasnih poročnih prstanov.

Screen-Shot-2017-02-15-at-09.47.36.png#asset:6032:blog

Od nakita pa k otroškim cunjicam...ko prideš v trgovino Okaidi, je res težko priti iz nje praznih rok. Še posebno, če imaš po doooolgem času spet »izgovor« (za katerim se skriva ena luštna, mala deklica), da upravičeno in z razlogom kupiš kaj lepega. Saj mi ni treba več razlagat naprej, kajne? 😉

20170213_195131.jpg#asset:6033:blog

Valentinovo gor, Valentinovo dol…od vseh srčkov, ki jih lahko kupimo, imam najraje tiste, v katerih se skriva čokolada. Ni slabo, če se pod čokolado skriva kak marcipan ali pa morda »pijana češnja«.

Še bolj rada pa imam tiste prave srčke, ki so napolnjeni z ljubeznijo. Naj bo le te dovolj za vse nas! Vsak dan!