Adijo zima!

sreda, 22. februar 2017

Adijo zima!

Za danes zmagoslaven začetek bloga: »Zlata jelka« je interna Sparova prireditev, na kateri razglasijo najboljše med svojimi...

Za danes zmagoslaven začetek bloga: »Zlata jelka« je interna Sparova prireditev, na kateri razglasijo najboljše med svojimi. Sem tudi že prepevala na tej prireditvi, tokrat pa sem se razveselila novice, da je med Sparovimi restavracijami širom Slovenije 1.mesto osvojila ravno Restavracija Spar v Centru Vič. Trgovina Spar v Centru Vič pa je osvojila 2.mesto. Iskrene čestitke tudi v mojem imenu!

Včerajšnji obisk Centra sem pričela z nakupom malenkosti, ki so mi še manjkale za kuhanje kosila. V prepričanju, da bo dovolj mala košara, se zapodim v trgovino. Ampak kaj hudiča se je zgodilo med mojim sprehodom po trgovini, da je na koncu košara napolnjena do vrha in še malo čez tako, da liter mleka držim kar v rokah? Saj ne, da bi se mi to zgodilo prvič! 😉

Ko se vrnem v Center »razbremenjena« in so živila skrbno zložena v pritljažniku, se najprej podam v Modiano. Pomlad je tik pred vrati, spomladanska oblačila pa so že tu. Kotiček Desiguala ponuja vrsto pisanih novosti. Odkrijem dve krasni bluzici. Eno plise bluzico v zeleni barvi, ter drugo v črni barvi. Obe lepi!

PhotoEditor-1487690242124.jpg#asset:6052:blog

V sosednji Sportini so že na voljo nove, lahkotnejše jakne. Tudi take malo daljše s kapuco, v beige in vojaško zeleni barvi. Luštne in udobne!

PhotoEditor-1487690476287.jpg#asset:6050:blog

Pust bo moč zavonjati in okusiti v Centru že jutri, na debeli četrtek, ko bodo klovni s krofi razveseljevali obiskovalce med 9. in 11. uro. V soboto, 25. 2., s pričetkom ob 10. uri pa bodo maškare s plesom, glasbo in dobro voljo odganjale zimo. In pomislim, da nekaj podobnega v družbi še dveh Dinamitk (vse tri v svetlečih disco opravah!) počnem na vsaki predstavi muzikala Mamma mia!

Mimogrede, ali ste vedeli, da lahko, poleg mnogih drugih ugodnosti, s Sparovo kartico za februarske in marčevske predstave kupite vstopnice z 10% popustom? Vse informacije v zvezi s Sparovo kartico ugodnosti sicer najdete na njihovi spletni strani. Se splača pokukat!

Juhej, dobrodošla pomlad! 😀