Počitniška lahkotnost

sreda, 19. julij 2017

Počitniška lahkotnost

Od prvega izida pravljice Muca Copatarica je preteklo že 60 let in zdi se, da v vseh teh letih njena priljubljenost samo narašča.

Od prvega izida pravljice Muca Copatarica je preteklo že 60 let in zdi se, da v vseh teh letih njena priljubljenost samo narašča. Kultna pravljica, ki je tako kot kakšen svetovno znani Harry Potter svoje podobe »posodila« igri Spomin, pa Sestavljenki, zvokovni knjigi…da ne govorim o številnih praktičnih pripomočkih kot so otroški predpasnik in otroški copatki.

147-1.jpg#asset:6641:blog
No, Mačku Muriju se ne godi nič drugače….ta črni muc krasi npr. okrasni vzglavnik. Vse to sem seveda našla v Mladinski knjigi.

147-8.jpg#asset:6642:blog
Tudi vse za šolo je na voljo, na številne izdelke pa vam bodo odšteli tudi popust. Na vsake toliko pobrskam za tistimi luštnimi razglednicami z lepimi in pozitivnimi mislimi. In vedno odkrijem kakšno novo. Tokrat sem izbrala dve in vem, da bo njuno sporočilo všeč tudi vam! 😊

147-3.jpg#asset:6644:blog
Da ne bi zavila v trgovino Diversity? Težko. Malo pregledam bogato ponudbo in najdem dolgo belo majico/ tuniko/ oblekco iz lahkotnega lana spredaj in bombaža zadaj. Eh, tale bi lahko bila moja…in je, saj mi tak ležeren, sproščen stil zelo ustreza. Za počutje ni boljšega. Punce, saj veste o čem govorim, kajne? Ko te nič ne tišči, stiska, živcira…😉

ag-diversity.png#asset:6646:blog
V Tomas sportu se oglasim, da povprašam, če je že na voljo nova receptura za čiščenje superg…še ne, bo pa kmalu. Ko pride izdelek, ga preizkusim in poročam! Že zdaj pa lahko poročam, da je v Tomas-u na voljo novostin sicer ženske superge Puma Suede. Od tistih klasičnih se razlikujejo po debelini podplata, saj je le ta pri teh novih precej debelejši. Nove pumice so na voljo v prav lepih barvnih kombinacijah.

147-4.jpg#asset:6645:blog
In na koncu obiska Centra…ne, ne, ni bila kava, niti ne sladoled ali kaka osvežilna pijača…tokrat sem zavila v Restavracijo Interspar, saj kuhanje za moje dva fanta ni bilo na dnevnem redu. Juhuhu!

147-6.jpg#asset:6648:blog
Kuham kar rada (še posebej, če imam na voljo dovolj časa), a prav tako rada izkoristim priložnost, ko si lahko prihranim delo s pripravo kosila. Pa sem se pocrkljala z okusnim in poceni kosilom. Jeej, tudi to paše k počitnicam! 😊