Od suhe robe do diamantov

sreda, 12. julij 2017

Od suhe robe do diamantov

Zvezda stalnica Centra Vič se razprostira desno od glavnega vhoda v Center.

Zvezda stalnica Centra Vič se razprostira desno od glavnega vhoda v Center. To je prostor, kjer je razstavljena suha roba iz Ribnice.

Skoraj že zletim mimo brez postanka, ko moje oko ugleda nekaj novega, zelo všečnega in zelo uporabnega. En preprost mali stolček brez naslonjala »za na hitro usest« in en udoben naslonjač »za daljše posedanje in počitek«. Oba povsem iz naravnih materialov. Tudi zvezana, fiksirana sta z vrvjo, pri naslonjaču pa je tudi vzglavnik, oz. naslonjalo za glavo iz naravnih materialov. Seveda udobnejšega tudi preizkusim…hm, perfektno.

146-3.jpg#asset:6633:blog

146-4.jpg#asset:6634:blog

Z veseljem bi dlje časa posedela v takem naslonjaču, spila dobro kavo ali pa morda nazdravila na začetek počitnic, ki so v drugem tednu julija končno našle tudi mene. 😉 No, med suho robo pa še ena novost...mini klopca, na katero ne boste sedli. Boste pa lahko vsi nadarjeni za vrtnarska opravila v korito, ki je že vgrajeno v klopco, posadili rož'ce. Ni vrag, da vaši gostje ob pogledu na tako cvetočo leseno klopco ne bi občutili domačnosti in tople dobrodošlice.

Novosti pa so me pričakale tako v trgovini Sten time kot tudi v Zlatarni Sterle. Sten time ponuja novo kolekcijo nakita znamke Just Cavalli, ki ga zaznamuje prepoznaven slog kreatorja…živalski potiski.

146-2.jpg#asset:6632:blog

Tako je tudi v vse kose nove kolekcije nakita, torej v obeske na ogrlici, v prstane, zapestnice in uhane zelo lepo vpleten motiv kače. V Zlatarni Sterle pa so zadnja novost zaročni prstani z diamanti. Večni diamanti, večna ljubezen!

146-1.jpg#asset:6631:blog

Poleg diamantov pa še marsikaj…od nakita iz jantarja pa vse do bolj enostavnih, a zato nič manj lepih kosov nakita.

146-6.jpeg#asset:6635:blog

Priznam, za razliko od Marilyn Monroe, diamanti niso moji najboljši prijatelji. 😉 Kdo ve, kam vse bi šli denarci, če bi bila recimo moja Eurojackpot srečka dobitna. Vem pa, da bi se bistveno bolj kot obdržati eurčke, trudila obdržati trezno glavo in vse, kar me osrečuje tu in zdaj! ❤️