Akcija!

sreda, 5. julij 2017

Akcija!

Poletje je prineslo čas popustov, ki v Centru prežijo na nas v prav vseh trgovinah z oblačili in obutvijo.

Poletje je prineslo čas popustov, ki v Centru prežijo na nas v prav vseh trgovinah z oblačili in obutvijo. Za izbrane izdelke boste tako lahko plačali tudi do 50% manj. A to ne pomeni, da v trgovinicah ni kakega novega kosa. Nova kolekcija Rinascimento vas tako že čaka v Modiani in kar je še bolje, tudi na novo kolekcijo vam obračunajo -20% popust. Luštni kosi, živahnih barv za poletne dni.

145-4.jpg#asset:6626:blog
Jaz pa sem se, po svoji stari navadi, zagledala v udobno (beri ohlapno) bluzico znamke Timeout. Ja, tudi pomerila sem jo, a ker se mi je zdela malček prekratka, sem se nakupu uprla. 😉

145-5.jpg#asset:6624:blog
Brez dvoma poletje prinese predvsem nam ženskam nekaj več razmišljanja o kilogramih. Pa me v trgovini Sanolbor spomnijo na prehransko dopolnilo Glukomanan. Izbirate lahko med različnimi proizvajalci, med kapsulami, tabletami ali prahom. Vlaknina, ki je 100% rastlinskega izvora je iz gomolja rastline Konjac.

145-6.jpg#asset:6627:blog
Z širokim spektrom delovanja je menda ena izmed boljših naravnih »pogruntavščin« (vprašajte Japonce) za zmanjšanje in uravnavanje telesne teže, za zniževanje glikemičnega indeksa, za uranavanje krvnega sladkorja, holesterola, deluje proti napihnjenosti ter odpravlja še marsikatero nevšečnost… A kot veste, noben uspeh ne pride brez nas samih, brez naše volje, brez našega vlaganja in motivacije za bolj zdrav in aktiven način življenja. Kar se mene tiče, sem kar precej v pogonu. Na odrih itak, odkar pa imamo Chilly, pa je precej več aktivnosti tudi v prostem času.😊

V DM-u se ustavim, da preverim, kako kaj letos kaže s hitom izpred dveh, treh let… Ja, to je marmelada za hitrejšo porjavelost. Če sem pred tremi leti to nesrečno marmelado iskala po trgovinah kot nora, jo je zdaj na prodajnih policah dovolj. Tudi v obliki suhega olja. Poleg priljubljene Afroditine marmelade je na voljo tudi marmelada znamke Biobaza. Še bolj pomembni za naše izpostavljanje sončnim žarkom pa so seveda izdelki z zaščitnim faktorjem! Itak!

145-1.jpg#asset:6628:blog
Saj veste, obisk Centra Vič si skoraj vedno popestrim s kakšnim »sladkorčkom«. S kavo, z vročo čokolado, s sladoledom, s tortico… Tokrat pa me je lakota odpeljala v Hood burger.

145-3.jpg#asset:6629:blog
Moj vegi burger je bil slasten, krompirček prav tako. Ups, kaj pa kile? Ni panike, »Chilly is in da house, yo«! 😉😊