»Na komot«

sreda, 24. maj 2017

»Na komot«

Dobra plat enega dela letošnjega maja je ta, da so mi skoraj zagotovo tudi vsi deževni dnevi kar lepo pomagali pri premagovanju zoprnih nadlog, ki jih prinese seneni nahod.

Dobra plat enega dela letošnjega maja je ta, da so mi skoraj zagotovo tudi vsi deževni dnevi kar lepo pomagali pri premagovanju zoprnih nadlog, ki jih prinese seneni nahod. Mislim, da sem iz ta hudega ven in tako lahko z veseljem pričakujem mesec, ki ga imam, kot sem vam mislim, da že zaupala, najraje od vseh.

Kako pa je v Centru Vič? Iz tedna v teden se spreminja ponudba, iz tedna v teden novosti. Trenutno je pri oblačilih veliko svetlih barv ter prijetnih in lahkotnih materialov.

Trgovina Diversity poka po šivih od vseh novih kosov oblačil. Lanena so še posebej v ospredju in lepih kosov nisem opazila le zaradi materiala in pomladno/poletnih barv, temveč tudi zaradi modelov. Vse je bolj široko, po domače »na komot«…tako zgornji deli kot tudi krila, hlače. Kosi so ležerni in hkrati zelo frajerski. Tudi sama imam rada tak stil oblačenja….no, vsaj v prostem času. In še ena prednost…pri lanenih oblačilih vam prav nihče ne bo zameril, da ste pomečkani. Lan pač tak je! Poletnih barv so tudi nahrbtniki, t.i. »backpack-i«znamke Neikid, ki so na voljo v dveh velikostih. Luštni in nadvse praktični!

139-2.jpg#asset:6370:blog

Ničkolikokrat sem se že potikala po Centrovi Modiani, a sem se vedno bolj ali manj zadrževala na ženskem oddelku. Čemu le?! 😉 Seveda imajo svoj oddelek tudi moški in otroci.

139-1.jpg#asset:6372:blog

In na otroškem oddelku sem poleg Benettona odkrila še otroško znamko oblačil »Name it«. Zelo všečna!

nameit.png#asset:6371:blog

Sicer pa…ali se radi kdaj tudi pregrešite? No, pocrkljate? Hočem reči, ali tudi vi npr. ob gledanju televizije radi grizljate kaj slanega?

nacho2.png#asset:6373:blog

Potem sem prepričana, da so paketki (ki se v hipu spremenijo v posodico) »El Sabor Nacho'n Dip«, v katerih je mehiški koruzni čips s priloženo omako (nacho sir ali salsa) prava stvar…jaz sem jih odkrila par dni nazaj v trgovini Spar in za probo vzela oba okusa, ki sta super!

nacho1.png#asset:6374:blog

»Duet« čipsa in omake je primeren tudi »za sabo«. To je precej manjša izdaja tistih velikih vrečk s čipsom, oziroma kozarcev z omakami. Če boste torej film gledali v dvoje, vam priporočam, da kupite dva paketa! Da bo »na komot«!😉