Lepe stvari

sreda, 17. avgust 2016

Lepe stvari

Uf, po vikendu, ko je Ljubljana izgledala tiha in osamljena, pa ponovno vrvež. Tudi v Centru Vič je bilo tako...

Uf, po vikendu, ko je Ljubljana izgledala tiha in osamljena, pa ponovno vrvež. Tudi v Centru Vič je bilo tako. V Optiki Aleksandra že od zunaj opazim, da imajo v trgovini na voljo očala, v katera sem se pred časom zaljubila tudi jaz. Na prvi pogled. Okrogle Ray ban-ke, točno toliko retro, da niso nikoli iz mode! Nisem še rekla zadnje hihi.

V Center sem prišla z izdelanim načrtom, oziroma idejo, kaj potrebujem. Veste, kolikokrat se mi zgodi, da preko spleta naročim čevlje, ki so mi všeč, potem pa doma nimam primernega kosa oblačila, ki bi ga lahko skombinirala s čevlji? Tudi Maja (op. Štamol) je morala že ničkolikokrat barvo obleke izbrat glede na čevlje. Če so pa novi, no. In morajo v obtok!

Tokratni sandali so klicali po nečem rdečem…in, ker imam zelo rada blazerje, tudi take s kratkimi rokavi, je bil rdeč v Modiani kot naročen zame. Številka prava…kaj prava, številka je taka, da mi usta kar raztegne v nasmeh. Ne vem namreč, kdaj sem nazadnje v trgovini kupila suknjič št. 38, da bi mi bil prav. Ker me je zgoraj pač malo (pre)več. In potem še italijanske številke (ta suknjič seveda ni italijanskega porekla hihi)…Imam kar en tak mali knedeljček v grlu, ko rečem prodajalki: »Ali imate morda tudi št.46? Tale 44 me malo utesnjuje.« Ne samo, da je blazer št. 38 in prave rdeče barve…za povrh vsega je znižan za kar 60%!!! Alenčica, pa tebi je dobesedno s'kirca v med padla. Juhuhu!

Torej, pred prihodom v Center sem si v glavi zamislila kombinacijo, za katero sem lahko le upala, da mi jo bo uspelo uresničiti. Pa se je dobro končalo. Me je moral fotograf (op. sin) kasneje doma ovekovečit. Naj pripomnim, da je bil z mojo opravo tudi on nadvse zadovoljen. ; )

Aja, nisem še končala…zakorakala sem tudi v Sportino. Razprodaje še trajajo. In na moje presenečenje ne ponujajo le poletnih kosov. V Sportini so na voljo tudi »trenčki«, znižani za -50%. Znajo biti še prehitro aktualni glede na vremenske razmere.

PhotoEditor-1471342464734.jpg#asset:5465

20160816_114659.jpg#asset:5466

Še vedno je v Centru tudi igralni kotiček s poletnim pridihom. Ne manjkajo palme, napihljivi bazenčki z Lego kockami itn.

Zelo živahni pa bodo tako zadnji dnevi avgusta kot tudi prvi dnevi septembra. Center namreč praznuje 19 let in kot veste nikdar ne pozabi na najmlajše. O, pa Zvezdo Centra bomo kmalu razglasili in moj blog bo obeležil posebno številko…

Slavili bomo. Lepe stvari! Prav je, da jim namenimo pozornost. In prav je, da tudi lepe stvari, dogodke, trenutke in občutke obešamo na velik zvon…da ja ne pozabimo, da so v resnici vse okoli nas, pa tudi v nas samih!