2 leti Centrovih zgodbic

sreda, 5. oktober 2016

2 leti Centrovih zgodbic

Ko že mislim, da sem se navadila na to, kako hitro čas beži, me spet preseneti...

Ko že mislim, da sem se navadila na to, kako hitro čas beži, me spet preseneti. Danes je 5. oktober in piše se leto 2016, 7. oktobra 2014 pa je bil na spletni strani Centra Vič objavljen moj prvi blog.

Niti slutila nisem, da bo najina zgodba trajala tako dolgo in, da se bo v tem času napletlo toliko lepih trenutkov, vtisov. Tudi včeraj, na svetovni dan živali, ni bilo nič drugače. Čeprav sem Šiškarica, je Center na Viču postal tudi priljubljen kraj za sestankovanje. Včeraj sem se prav tu sestala s krasno žensko, ki izdeluje prelepe kose nakite. Na njeno pobudo v mojem Centru, kot je sama rekla. Ob sredah namreč prebere moj blog in ve, da sva pač dobro uigran par hihi.

Sicer pa je v Centru, kot običajno, vladal živahen utrip. Na sestanek sem prišla s frizuro v stilu »nisem imela časa » in tako po dolgem času ponovno poizkusim srečo v frizerskem salonu Dok…jupi, en par rok je prostih in akcija urejanja steče. Lasje čisti in urejeni kot sem želela. V sproščenem stilu. Hvala, Damjana! In hvala ekipi s šefico na čelu za prijaznost!

1475598465713.jpg#asset:5634:blog

Oglasim se tudi v trgovini Socks…všeč mi je njihov napis na izložbenem oknu: » Prijatelje izbiraš po značaju! Nogavice po barvi!« In barv je v trgovini na pretek, novost pa so nogavice z napisi. Dve nogavici, dve različni besedi, ki v paru tvorita celoto, oz. pomen. Tri simpatične verzije so na razpolago: »drama/ queen«, »I am/ happy« ter »week/ end«. Dobro razmislite, komu boste podarili »drama queen« nogavice hihi. Mimogrede, Socks nogavice lahko po novem kupite tudi preko njihove spletne trgovine.

Obisk Centra se zavleče in nič čudnega, da sem postala lačna. Ker sta moje dva fanta preskrbljena (op. prav tako Ella), se odločim, da si ponovno privoščim odličen vegi burger z briejem v Hood burger-ju tik ob Centru Vič. Nedolgo nazaj sem bila tam prvič…sistem je tak, da naročiš, plačaš ter poveš svoje ime, da te pokličejo, ko je burger nared. Moj spomin včasih, ko je glava res polna tega in onega, hitro splahni. Ni minilo dolgo, ko so pričeli klicati Alenko. Na moje ime se odzove prijateljica medtem, ko jaz debelo gledam naokoli, kdo me kliče. Kakorkoli, burger je odličen in, ker je v njem nemalo slastne »robe«, je osvežilni robček še kako dobrodošel. Da ne govorim o sistemu ločevanja odpadkov, ki je razumljivo še otročku, ki ne zna brati.

1475598198136.jpg#asset:5633:blog

Rada pohvalim, kar mi je všeč. Rada pohvalim, kar me navduši. Rada pohvalim, kar me prepriča. In to rada delim z vami. Že dve leti!!!