100 odtenkov Centra Vič!

sreda, 24. avgust 2016

100 odtenkov Centra Vič!

Noro!!! Tokrat je pred vami 100. blog po vrsti.

Noro!!! Tokrat je pred vami 100. blog po vrsti. Slabi dve leti sta minili, odkar sem ga začela pisat in zdaj je tu stotica. Center morda ni ravno mega velik, pa vendar več kot dovolj velik, da v njem najdem dovolj materiala za tedensko pisanje. Pravzaprav je ponudba tako pestra, da včasih težko sledim vsem novostim, ki jih ponujajo trgovine. Se pa trudim! Povrh vsega pa se dogodki v Centru kar vrstijo tako, da zgodbic nikdar ne zmanjka.

Ker se bliža začetek šolskega leta, je v Centru ponovno Vučko-va stojnica z zares pestro ponudbo šolskih copat.

2016-copati.png#asset:5485

Ker pri naši hiši le teh ne potrebujemo več, sem zavila v trgovino Diversity, kjer je že od zunaj »dišalo« po novi robi. In ni je malo. Jeans je večen in ga ni v omari nikdar preveč, zato sem se v trgovinici zagledala v suknjič in kavbojke.

20160823_125726.jpg#asset:5484

Moderne so seveda take raztrgane ali pa vsaj »poflikane«. No, sem imela v planu vzeti ta poflikane, pa so v moji vrečki končale ta raztrgane hihi. Po nasvetu prijazne trgovke tiste manjše. Zadovoljna!

20160823_134644.jpg#asset:5483

Ko pripravim pravo kombinacijo, se oblečem, slikam in objavim. Sicer pa v vse trgovine vsakodnevno prihajajo novosti, med »cunjicami« pa še vedno lahko ujamete tudi veliko kosov po znižanih cenah.

Jubilejni blog sem seveda izkoristila za mini slavje in si v čajnici Sir Winston privoščila limonino tortico. No, poprej sem v trgovini Spar nabavila še okrasne svečke, jih zapičila v tortico, jih prižgala in hopla…prijazna natakarica pa je to ovekovečila. Ker je nujno treba negovati, slaviti in deliti lepe in vesele trenutke!

V tem tednu se začne tudi praznovanje v Centru, ki obeležuje 19. rojstni dan. Od 26. 8. pa vse do 4. 9. se bo dogajalo. Na spletni ali pa na FB strani Centra Vič pa le preverite, kaj vse čaka vas in vaše najmlajše!

Za konec 100. bloga pa…rada ga pišem, rada prihajam v Center, kjer se resnično počutim prijetno in domače. Rada raziskujem in upam, da v mojem blogu tudi vi dobite kako fajn idejo. Rada vas srečujem, rada pa preberem tudi marsikateri vaš odziv na mojem uradnem FB profilu. Hvala vam!

Čestitke »blogec« št.100!