Znanilci pomladi

sreda, 11. marec 2015

Znanilci pomladi

Kar se letnih časov tiče, je pri meni takole...izgleda, da z leti človek vedno manj mara ekstreme...

Kar se letnih časov tiče, je pri meni takole...izgleda, da z leti človek vedno manj mara ekstreme. Sem spadajo tudi ekstremne vremenske razmere. Jaz sem za zmernost! In mislim, da počasi v mesto prihaja tisti letni čas, ki je meni najljubši. Pomlad!

Nič zato, če me začne napadat seneni nahod, saj imam orožje zanj. Všeč mi je občutek in videz prebujanja narave. Kot, da tudi jaz še malo bolj oživim. Sprehodi z Ello so pogostejši in prijetnejši, ko posije tisto spomladansko sonce. Posedeti na soncu ob dobri beli kavi in pasji družbi je za moj duh in razpoloženje najboljša terapija. Ni ga dohtarja, ki bi to znal bolje hihi!

Pomladni čas je tudi čas za zaljubljene. Zanimivo bi bilo vedeti, kateri letni čas je dokazano tisti, ki prinese največ porok, ampak jaz kar sumim, da je to pomlad.

Če pomislim, sem že velikokrat zapela na porokah. Nemalokrat je bilo to presenečenje, ponavadi za nevesto in ni bilo lepšega kot, če je moje petje izvabilo še za dodatne solze sreče.
Ja, tudi koncerti postajajo spomladi pogostejši. A številke se nikakor ne morejo kosati s tistimi izpred parih let. Zato je organizacija koncerta v teh časih, še posebej za slovenskega izvajalca, postala pravi podvig. Vsakič, ko kateri od mojih glasbenih kolegov razproda katerokoli dvorano, sem vesela. Ker mam rada slovensko glasbo! In, ker imamo dobro glasbo in dobre izvajalce, le premalokrat to povemo naglas!!!

Pomlad gre skupaj tudi s spomladanskim čiščenjem in z zamenjavo garderobe. No, pa se ustavimo pri garderobi, s čiščenjem res ne bom obremenjevala ne vas ne sebe. Zimska obutev, plašči gredo na počitek, v omarah pa spet oživijo barve, pisani vzorci in bolj lahkotna oblačila.

Sama sem, z izjemo odra seveda, rada oblečena zelo sproščeno, udobno, predvsem pa sem rada na nizkih petah. Vam povem, ni jih čez superge. In te obstajajo v vseh mogočih barvnih kombinacijah in letos tudi v posebnih vzorcih. Seveda so mi v Centru Vič takoj padli v oči kosi športne obutve, ki jih lahko vidite na slikci. Ma, so lepi! 3 različni modeli, za zraven pa še torba v istem vzorcu. Naj me vrag, če tole ni idealen komplet za sprehod po toplem spomladanskem soncu!