Jubilejni 50. blog

sreda, 9. september 2015

Jubilejni 50. blog


O, pa je moj blog, ki ga vsako sredo spišem za Center Vič dočakal »abrahama«.

O, pa je moj blog, ki ga vsako sredo spišem za Center Vič dočakal »abrahama«. V manj kot letu dni je doživel 50tko. Nekam znana mi je ta številka hihi.

Pisati blog je luštno, a odgovorno opravilo...ponavadi nimam težav s temami, saj se le te ponujajo vsak dan sproti. Izgleda, da moje življenje ni ravno dolgočasno.

Pravzaprav bo držalo nekaj, kar mi je namignilo mnogo žensk, ki so abrahama že dale skoz...po 50em prav tako pričakuj akcijo, pričakuj nove izzive, pričakuj polno življenje. Vedno sem se imela za nekoga, ki je poln življenja, volje in optimizma. In niti nisem pomislila na to, da bo potem, ko bom dopolnila 50 kaj drugače. Če bo le zdravje nisem pričakovala, da bom padla v kakšno »depro«. Zgodilo se je to, kar sem si potihem želela.

Prišli so novi izzivi, dobro se počutim v svoji koži, gube na obrazu pa mi ne povedo nič drugega kot to, da sem v življenju doživela že marsikaj lepega....no, tudi kaj slabega, žalostnega, a pustimo take trenutke danes ob strani!

Pisanje bloga je svojevrsten izziv. Čutila sem, da imam morda nekaj tiste prave žilice za pisanje in zato sem lani oktobra sprejela izziv, ki sta mi ga ponudili Nevenka in Darja. Všeč mi je, da lahko pišem o vsakodnevnih utrinkih iz življenja, o mojem pogledu na različne teme, o takih in drugačnih izkušnjah, ljubeznih, o glasbi, ki me je tako zaznamovala in seveda nenazdanje tudi o utripu in novostih v Centru Vič.

Center ima poseben, domač utrip in to občutim še bolj intenzivno, ker se s pisanjem bloga enostavno počutim kot del centra.

September je tudi v Centru močno povezan s pričetkom novega šolskega leta. Nabaviti šolske potrebščine za enega šolarja ni mačji kašelj, kaj šele, če jih imate več. Zato prav pridejo popusti na šolske potrebščine. Uf, pa šolski copati...ko sem jaz hodila v šolo je bila prava umetnost najti take prave in predvsem, da so mi bile všeč. Če danes pogledam barvito stojnico s copati, vsak šolar prav gotovo najde prave zase!


Čas hitro teče...danes je pred vami 50.blog po vrsti, čez mesec dni, natančneje 7.10. ( to bo sreda!) pa bova jaz in Center Vič praznovala 1.obletnico sodelovanja. In prav fletno se imava!!!