Cukrčki življenja

Letošnja Zvezda Centra Vič gospa Mirjam iz prodajalne Kopitarna

sreda, 26. avgust 2015

Cukrčki življenja

Pozornosti...male, srednje, velike...

Pozornosti...male, srednje, velike...ne, pozornosti ne merimo. Kakršnakoli že je in kadarkoli že pride, ima na človeka blagodejen učinek.

Lepo je biti pozornosti deležen, a lepo jo je tudi izkazati. V današnjem hektičnem utripu življenja morda na te »cukrčke« (pre)večkrat pozabimo. Morda so prav zato še toliko bolj pomembni in »veliki«, ko se zgodijo. Imajo težo, kot radi rečemo! In vsi, prav vsi pozornost potrebujemo. Potrebujemo lepo in prijazno besedo, potrebujemo nasmeh, potrebujemo pohvalo, priznanje. Prav vsi...od najmlajših do tistih, ki imajo za seboj že veliko prehojenih let. Ni važno, kdo smo, kaj smo, od kje smo...

Tudi Facebook je na nek način mesto, kjer si ljudje izkazujemo pozornosti, si namenjamo lepe in prijazne besede. Nisem kak velik pristaš in uporabnik različnih socialnih omrežij, pa vendar imam veliko veselja s svojim uradnim FB profilom. Rada se »pofočkam« in »prečekiram« sporočila in rada z »mojimi« ljudmi delim nekatere utrinke iz mojega vsakdana. Upam si trditi, da drug drugemu polepšamo dan. In si to tudi povemo. No, napišemo. Z lepimi stvarmi ne gre skopariti.

Pozornosti so take in drugačne, a vedno dobrodošle. Pozornost bo Center Vič izkazal tudi tistim zaposlenim, ki so jih obiskovalci Centra izbrali za najbolj prijazne in zavzete prodajalce.

Pomembno je nagraditi tiste, ki se trudijo in kupcem, obiskovalcem izkazujejo pozornost vsakič, ko vstopimo v njihovo trgovino. In prav je, da takim ljudem damo vedeti, da njihove odlike niso ostale neopažene!!!

Na ta način ohranjamo tiste lepe človeške vrednote in kot pevka se velikokrat počutim priviligirano, da sem lahko del takih dogodkov. To so dogodki in druženja, ki pridejo od ljudi za ljudi!!!