Blogova 1. obletnica in Centrova pisana jesen!

sreda, 7. oktober 2015

Blogova 1. obletnica in Centrova pisana jesen!

1 leto je naokoli!!!

1 leto je naokoli!!! Pred natanko enim letom, torej 7. 10. 2014 sem spisala moj prvi blog za Center Vič! Blogi takih in drugačnih tem in pisanih barv. In prav tako pisan je tudi mesec oktober v Centru.

Ste našli v svojem nabiralniku letak v obliki srčka, ki s kostanjem na eni strani napoveduje jesen? Jaz sem ga. A še več ponuja druga stran srčkastega letaka...kar 6 kuponov različnih trgovin v Centru, ki ponujajo zares mamljive popuste. Od 25% do kar 50% se gibljejo popusti v različnih prodajalnah. Tokrat so to Čistilnica Labod, DM, Optika Aleksandra, Hervis, Tomas sport in Mobtel. In kupone popustov lahko izkoristite vse do 19.oktobra. Pohitite! Zares boste prihranili!

Ko sem s srčkom 2 dni nazaj »priletela« v Center, sem se lahko prepričala, da je kostanj že na voljo pred enim od vhodom v Center. A, ker je sonce tako toplo posijalo, jaz pa dogovorjena za sestanek, sem se usedla pod tople žarke in spila kavo v prijetni družbi. Mamljivemu vonju jeseni, pečenemu kostanju pa se bom pustila zapeljati ob naslednjem obisku.


Rada pridem v Center. Prav lušten občutek je, da ljudje, ne samo zaposleni, večinoma vedo, da me s Centrom povezuje nekaj več kot samo nabava, nakupovanje.

In so mi všeč tisti nasmeški odobravanja. Seveda, saj je prav, da se dejansko sama prepričam na lastne oči, kaj se tam dogaja.

Aja, na najmlajše sem pozabila...LEGO kotiček. Uf, ko sem bila jaz majhna, sem iz lego kock lahko sestavila kako enostavno hiško, moj sin je že gradil grad iz filma o Harryu Potterju! V Centru pa sem opazila prave kocke velikanke!

Moji blogi, pa čeprav jih pišem za nakupovalni center so večinoma obarvani razmišljujoče, z mojimi osebni pogledi na različne teme, situacije. A je popolnoma umestno in verjamem, da pri bralcih bloga tudi dobrodošlo, če vas sem ter tja spomnim tudi na kake res super akcije, popuste in ugodnosti, ki jih za vas pripravljajo v Centru Vič. Ker si Center Vič s svojo ponudbo in vzdušjem zasluži reklamo. Dobro reklamo. Ker je pač DOBER!!!