Čas je zlato

sreda, 17. junij 2015

Čas je zlato

No, po vročih dneh sicer malo ohladitve, ampak poletje se bo gotovo kmalu vrnilo nazaj...

No, po vročih dneh sicer malo ohladitve, ampak poletje se bo gotovo kmalu vrnilo nazaj. In, če kdaj potem ravno ob visokih temperaturah meni malce pojenja volja do kuhanja.

Ker ponavadi ob kuhi zakuham tudi sama in to klimi navkljub. Poleg tega mi v zadnjih tednih tudi primankuje časa, saj so bile priprave na muzikal Mamma mio res intenzivne, prav tako smo uspešno oddelali že 2 predpremieri, premiero in še eno predstavo! Tudi danes nas čaka predstava.

Časa seveda primankuje in priznam, da ga zmankuje tudi za vsakodnevno kuho. In lahko si mislite, kako vesela sem Sparovih izdelkov »Spar to go«! Res praktično in časovno popolnoma nezamudno, pa tudi okusno. Poleg tega pa še cenovno ugodno.

Raznovrstne zapakirane porcije solat in narezanega sadja so res enkratne. Izbirate lahko med celo vrsto kombinacij, nekatere solate imajo dodatek tune ali pohančkov. Tudi sadje je na voljo v vseh možnih kombinacijah, da gotovo vsak najde tisto pravo zase.

Moje dva sta bila nadvse vesela prvega poletno obarvanega kosila. Solate lahko obogatimo tudi sami, na voljo pa so tudi prelivi, pakirani za enkratno uporabo. Od jogurtovega do tiste običajnega s kisom in oljem. Nič bolj enostavnega! Lahko in okusno kosilo za poletne dni je nared kot bi trenil. Če ne pozabite na kako plastično vilico, kosilo praktično lahko pojeste kjerkoli. Tudi med vajami in pripravami za Mamma mio.

Hja, glede na hektični stil življenja, ki v današnjem času ni nič neobičajnega ali redkega, bo v mojem nakupovalenem vozičku v prihodnje še velikokrat priromali izdelki iz linije »Spar to go«.

Ja, veliko stvari si lahko v današnjem času olajšamo in si s tem omogočimo, da čas porabimo za stvari, ki nahranijo našo dušo.

Čeprav rada kuham in pripravim kaj dobrega za moje, se v dneh, ko na voljo nimam dovolj časa, tehtnica prevesi v dobro glasbenih obveznosti. In tu imam vso podporo domačih tako, da ni nobene drame, kadar si pri pripravi kosila pomagam in skrajšam čas priprave z izdelki, ki to omogočijo!

Saj veste, čas je zlato! : )