5ka v vseh kombinacijah

sreda, 5. november 2014

5ka v vseh kombinacijah

Pa je znova tu moj blog...blog št.5, na dan 5.11.2014 in na moj rojstni dan. 50i po vrsti! Priznam, številka mi ni prav nič všeč! Ja, uganili ste...previsoka je hihi!

Pa je znova tu moj blog...blog št. 5, na dan 5. 11. 2014 in na moj rojstni dan. 50i po vrsti! Priznam, številka mi ni prav nič všeč! Ja, uganili ste...previsoka je hihi! Previsoka glede na moje počutje in previsoka glede na energijo, ki jo je na razpolago še kar precej. Joj, kako hitro se nalagajo leta, a to začnemo opažati šele, ko pridemo v zrela leta. In morda ravno zato leta minevajo še hitreje. Ker o tem razmišljamo bolj kot v mladih letih. Pa ne samo o letih, tudi o življenju, o stvareh, ki so se nam zgodile, o ljudeh, ki so del našega življenja. Spomini! O, teh se pa je nabralo veliko. Tistih osebnih in tistih glasbenih. Ne morem se pritoževati. Ko se ozrem nazaj vem, da me je življenje večkrat razveselilo kot pa razžalostilo. Življenje mi je dalo veliko lepih darov in prav za vse sem neizmerno hvaležna.

In, če malo po svoje povzamem nek lep pregovor...ne bom štela vdihov, ki jih naredim, štela bom trenutke, ki mi dih vzamejo.

Vem, da me čaka še veliko takih! Praznovanje? Fešta? Uf, nič velikega ne bo mogoče zorganizirati. Zdi se, kot da se je name usul plaz novih obveznosti ravno pravi čas hihi. Čaka me nekaj novih izzivov...nekaj zares velikih, ki so zagotovo počakali samo zato, ker so vedeli, da sem zdaj na njih pripravljena. O nekaterih novih izzivih še ne smem govoriti, a kmalu ne bodo več skrivnost. Z najožjo žlahto bomo seveda nazdravili že danes, ostali pa bodo gotovo prišli na svoj račun še letos. Morda ravno ob izidu plošče.

Najlepše stvari rada delim z mojimi ljudmi, prijatelji, mojimi najbližjimi. In nova plošča bo najlepše darilo za abrahama. Predvsem zato, ker bo bolj kot katerakoli plošča prej odražala mene kot pevko in mene kot žensko, ki nosi v sebi precej bogato zgodovino. Zelo osebna bo in zelo čustvena. Upam in verjamem, da to ne bo ostalo skrito poslušalcem in poslušalkam.

Ko smo ravno pri rojstnih dnevih...krasne rojstnodnevne okraske, dodatke in sploh in oh sem opazila na posebnem stojalu, ki krasi DM v Centru Vič. Kar pa se daril tiče...uf, precej lepega ponujajo v Lisci, ki je nedavno tega odprla vrata tudi v Centru Vič.

Tudi vi, ki prebirate moj blog ste danes na nek način praznovali z mano delček mojega abrahama. In jaz sem tega zelo vesela. Tako kot vas bom vesela tudi v prihodnje, če boste le pokukali na spletno stran Centra in prebrali moj blog!
Na zdravje!