Delovna kofetarica

sreda, 12. november 2014

Delovna kofetarica

Za mano je precej živahno obarvan teden. Toliko vsega na kupu pa že dolgo ne, ampak...če sem iskrena, mi to še kako godi.

Za mano je precej živahno obarvan teden. Toliko vsega na kupu pa že dolgo ne, ampak...če sem iskrena, mi to še kako godi. Rojstni dan so zaznamovale številne čestitke, lepe želje, darilca in rože. Vam povem, doma imamo pravo pravcato cvetličarno. In čeprav rože zasedejo veliko prostora, je pogled na njih prav prijeten in me kar malo pogreje pri srčku. In nekaj sem ugotovila...da je 50 res samo številka. Tisto, kar šteje, je moje počutje in moja dobra volja. In oboje mi kar dobro služi.

Kot sem že omenila, obveznosti so se tako zelo nakopičile, da sem se pohecala, da me nekdo preizkuša, koliko zmorem. Mu sporočam, da sem presneto žilava hihi. Vesela sem novega izziva, ki sem ga dobila s sodelovanjem v TV showu »Razred talentov«, ki prihaja na Planet TV. Uf, koliko mladih talentiranih pevcev bom slišala. V to sem prepričana. Potem pa je tu še nova plošča, ki je že v delu in bo za vse vas nared še letos. 2 veliki zadolžitvi, vmes pa še cel kup manjših in prijetnih.

In med prijetne sodi tudi obisk Centra Vič. Res se je lepo sprehoditi med trgovinami. Tako zelo pisane so, da so prava vaba za oči.

A mene so danes privabile posebne skodelice, okrašene z notami. Našla sem jih v Mladinski knjigi.

Res je, lahko bi se zapičila v knjige, pa so doma že tako polne police knjig, ki jih moram še prebrati. Prva asociacija na skodelice je seveda kava. Sem namreč strastna kofetarica. In, če sem še tako delovna, si trenutke za kavo vedno vzamem. Sama ali v družbi. Tudi danes sem si po raziskovanju Centra privoščila eno zelo dobro kavico z lešnikom v Neocafe in poprosila kar prijazno natakarico, da me slika. No, saj počasi se bodo tudi zaposleni v Centru Vič navadili, da zna naokoli priletet ena gospa Alenka Godec, ki jih bo vključila v svoj blog. Aja, pri kavi sem ostala. Oziroma pri čaju. Ker se mi zdi, da vedno več ljudi raje posega po čaju. No, morda pa si naslednjič izjemoma privoščim kak dober čaj v Čajnici Sir Winston. Seveda potem, ko si bom ogledala, kaj je novega v Centru Vič in to delila z vami v blogu.

Kofetarski pozdravček do naslednje srede!