Vroče poletje, vroče nagrade

sreda, 30. junij 2021

Vroče poletje, vroče nagrade

Vročina včeraj ni popuščala in, ko sem prispela do Centra Vič, se mi je zdelo edino primerno, da obhod začnem s kavo v notranjosti Centra. V Neo cafe-ju je bilo prijetno hladno, kavica pa dobra kot vedno.

Vročina včeraj ni popuščala in, ko sem prispela do Centra Vič, se mi je zdelo edino primerno, da obhod začnem s kavo v notranjosti Centra. V Neo cafe-ju je bilo prijetno hladno, kavica pa dobra kot vedno.

V dm drogerie markt sem nabavila tisto »ta hecno« masko za lase, znamke Bear Fruits. Sem vam obljubila, da jo bom stestirala med krajšim oddihom in, kar obljubim, to izpolnem. Izbrala sem avokadovo masko za obnovo las. Embalaža je sestavljena iz dveh delov, ki ju pred uporabo ločimo. Na delu, v katerem je maska, so tudi navodila za uporabo, v drugem delu pa je kapa. Moja kapa je bila »avokado« in bilo jo je prav zabavno nositi tiste pol urce.😊 Uporaba maske je enostavna, moji lasje pa so bili po tretmaju mehki in bolj sijoči.

Nedavno nazaj sem v blogu izpostavila Liscine kopalke z živalskim vzorcem v rjavo-črni kombinaciji. Tokrat sem odkrila lahkotna vrhnja oblačila v črno-beli kombinaciji…daljšo bluzico, tuniko, oblekco in široke hlače. Luštno, kajne?

V Sportini vedno oprezam za ženskimi kosi oblačil, tokrat sem se posvetila moškim. Med poletnimi majicami Jack& Jones prevladujejo bela, rdeča in modra barva.

Velika pa je tudi izbira Jackovih spodnjic, ki so zapakirane v škatlo s po tremi različnimi barvnimi kombinacijami.


Ponudba moških kosov oblačil je precejšnja, od kratkih hlač do znižanih jaken, suknjičev.

Ustavila sem se tudi ob dišečem otočku Atelier Rebul, kjer me je pričakala obilica novosti. Skoraj toliko, da bi jim lahko namenila en cel blog. 😉 Prijazna zaposlena mi predstavi prav vse novosti in me opremi še z vrsto zanimivih podatkov. In kaj je novega? Novih je pet vonjev kolonjske vodice, trije parfumski vonji, 2 darilna mini seta legendarnega vonja Istanbul.


Navduši pa me nova dišava za dom Bereket. Omamni vonj Bereket je na voljo kot dišeča sveča in difuzor. Osrčje vonja je granatno jabolko, ki se mu pridružujejo številni, meni ljubi, dišeči odtenki kot so limona, cimet, nagelj, malina, frezija. Nisem se mogla upreti in dišeča sveča že gori na domači omarici in širi okoli sebe resnično lep vonj. Mimogrede, tudi, ko sveča ne gori, okoli nje prijetno diši. 💯

Za konec pa še obvestilo o dveh nagradnih igrah Centra Vič: nagradno igro »Spremljevalci za prijetno poletje« boste našli v najnovejšem časopisu Centra Vič. V njem vas čaka kuponček, ki ga izpolnete in vržete v škatlo, ki je v Centru ne morete zgrešiti. Nagradna igra traja do 10.7., trije izžrebani pa bodo prejeli lepe nagrade.


Drugo nagradno igro boste našli na Instagramu in FB strani Centra Vič. » Butična poletna torba Centra Vič« je unikatna, saj jo krasi zmagovalna ilustracija, ki je bila izbrana na natečaju študentov fakultete za dizajn, pridružene članice Univerze na Primorskem. Tudi sodelovanje v tej nagradni igri je sila preprosto. Se splača preveriti na FB in Instagramu Centra Vič. A pohitite, ta nagradna igra traja do 4.7. 😍

Pa tu nagrajevanja še ni konec…tudi Drive-in kino nagrajuje. Vsak teden, za vsak film posebej (v četrtek, petek in soboto), podarijo vstopnico za 1 avto! 🤩

Madonca, tale moj Center Vič je pa hudo aktiven in predvsem zelo prijazen. Saj kar paševa skupaj, kajne? 😉🧡