Prvi septembrski

sreda, 1. september 2021

Prvi septembrski

Prvi šolski dan in prvi septembrski blog! Tokrat sem se najprej podala v Sten Time. Sem slutila, da me bodo tam čakale novosti. Med nakitom je nova serija verižic in zapestnic, ki imajo obliko verige.

Prvi šolski dan in prvi septembrski blog! Tokrat sem se najprej podala v Sten Time. Sem slutila, da me bodo tam čakale novosti. 😊 Med nakitom je nova serija verižic in zapestnic, ki imajo obliko verige.

Take ponuja modna znamka nakita Ti sento Milano kot tudi Brosway. Menda so zlate še posebej modne. Oblika ketne ponuja možnost, da na posamezne člene, po svojem okusu, dodajamo tudi različne obeske. Če bomo okoli vratu nosile več verižic, bomo pa sploh zažigale. Meni se dopade kombinacija več kosov nakita hkrati. Po načelu: če že nosim nakit, naj bo le ta opazen! 😉

Zelo šik je darilni komplet znamke Julie Julsen: k elegantni uri je namreč priloženo zelo lepo ogledalce.🤩

Med pametnimi urami Smarty, ki se ponašajo z različnimi funkcijami, so nove tri, kjer je na ekrančku aktiven zajček.🐰

Diversity tudi v jesen stopa z udobnimi etno, boho tunikami, oblekami in krili. Izbira je velika, med modnimi kosi pa je tudi nekaj živalskega vzorca.

V Biotopicu sem povprašala po novostih in takoj sem jo imela pred seboj. Novost so zeliščne kapljice gloga, slovenskega proizvajalca Aelita. Kapljice spodbujajo krvni obtok, delovanje srca, sproščajo in pomirjajo.

No, pa se malo bolj posvetim tem, s srcem nabranim zeliščem in ugotovim, da so seveda vsi izdelki stoprocentno naravni, brez konzervansov, umetnih barvil, dodanih arom, itn. Izdelki so lično zapakirani; zeliščna mazila v odebeljeno, temno steklo, da so še bolj zaščitena pred svetlobo, prav tako zeliščne kapljice, ki so v manjših stekleničkah.

Zeliščni čaji v papirnatih vrečkah se ponašajo z nadvse simpatičnimi imeni, katerim je skupni imenovalec »prijatelj«: prijatelj želodčka, prijatelj dojenja, prijatelj mehurja in ledvic, prijatelj prečiščevanja, prijatelj hujšanja in dobrega počutja, prijatelj jeter in žolča, pa še in še.

Moje navdušenje je narastlo ob pogledu na vrečko čaja z imenom Moški čaj.

Prav gotovo se marsikdo od vas spomni istoimenske pesmi skupine Ultimat, v kateri je prepevala moja prijateljica, Dinamitka Simona. ❤️ No, ženske moje, nič skrbet, tudi me imamo svoj čaj, ampak mene seveda veliko bolj zanima, kako učinkuje Moški čaj! 😜✊😍